Ünlü şarkıcı bahşişi bol tuttu !

Ünlü şarkıcı bahşişi bol tuttu !

Ünlü şarkıcı Sibel Can, mekandan çıkarken çalgıcılara öyle bir bahşiş verdi ki...

Sibel Can müzisyenlere dağıttığı 1500 liralık bahşişle günün konusu oldu. Elini cömert tutan Sibel Can alkış aldı.

Sibel Can, önceki akşam Asmalımescit’te bulunan Duble Meze’deydi. Çıkışta şarkısını çalan müzisyenlere öyle bir bahşişverdi ki günün konusu oldu.

sibel-can-bahşiş-.jpg

“Sesi Çok Güzel” programına jüri üyesi olan Sibel Can Asmalımesicit çıkışında gazetecilere açıklamalar yaptı. Yeni yarışma için “Harika başladı" diyen Sibel Can"İnşallah başladığı gibi güzel tamamlanır. Daha önce de birçok güzel ses yarışması düzenlendi. Biz birincimize daha da sahip çıkıp evini alacağız, albümünü yapacağız” açıklaması yaptı.

SERTAP ERENER ONU İSTEMEDİ Mİ?

Sibel Can, jüri arkadaşı Sertab Erener’in yıllar önce kendisiyle aynı programa konuk olmak istemediği, hatta bu yüzden menajerini işten çıkardığı iddiasıyla ilgili de konuştu.

sibel-can-arabasi.png

Sanatçı, “Bu konuya hiç inanmadım. Sertab’a da bunu hiç sormadım. Zaten hiçbir zaman böyle bir şey düşünmedim. Çünkü Sertab’la bizim ortak bir canımız var; Sezen Aksu. Programımızda uyumumuz da harika gidiyor” dedi.

BAHŞİŞİ ÖYLE BOL TUTTU Kİ...

Sibel Can, mekân çıkışı yanına gelen sokak çalgıcılarına 1500 lira dağıttı. Can, para alamayıp aracının önünü kesen iki çalgıcıya da 300 lira verdi.

sibel-can-bahşiş-verdi.jpg