Ünlü Tiyatrocu Haldun Dormen’den, Deniz Seki’ye Mesaj

Ünlü Tiyatrocu Haldun Dormen’den, Deniz Seki’ye Mesaj

Ünlü Tiyatrocu Haldun Dormen cezaevinde yatan Deniz Seki'ye mesaj yollayarak, "Çok üzülüyorum bu haline. İnşallah bir an evvel kurtulur. Kendisini çok seviyorum...

Ünlü Tiyatrocu Haldun Dormen cezaevinde yatan Deniz Seki'ye mesaj yollayarak, "Çok üzülüyorum bu haline. İnşallah bir an evvel kurtulur. Kendisini çok seviyorum inşallah çok yakında kurtulur" dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz sahnesinde Tekirdağlı sanatseverlerle bir araya gelen tiyatro sanatçısı Haldun Dormen, cezaevinde yatan şarkıcı Deniz Seki ile Pospstar yarışmasından dostlukları olduğunu belirtti. Deniz Seki'ye mektup gönderdiği bilinen Dormen, gazetecilerin "Deniz Seki'nin "Hayat 2 Bilet" şarkısının klibinde Deniz Seki'ye destek amacıyla yer almak ister miydiniz?" sorusuna kendisinin şarkıcı olmadığını, ancak Seki'ye destek olmak istediğini belirterek, "Ben şarkıcı değilim Deniz Seki'ye her zaman yardım etmek isterim. Çünkü sevdiğim bir insan. Yarışmada jürimizde yer alırken oradan dostluğumuz var" ifadelerini kullandı.

Deniz Seki'ye mesaj yollayan Dormen Seki'nin haline üzüldüğünü ifade ederek, "Çok üzülüyorum bu haline. İnşallah bir an evvel kurtulur. Kendisini çok seviyorum. İnşallah çok yakında kurtulur" ifadelerini kaydetti.

"DADI DİZİSİ TEKRAR ÇEKİLİRSE YER ALMAK İSTERİM"

Gülben Ergen, Kenan Işık ve Seray Sever ile tekrardan Dadı dizisi çekilirse oynamayı düşündüğünü belirten Dormen, öyle bir düşüncelerinin olduğunu, fakat tekrar yazılmasının ve aynı eski oyunculardan oluşmasının güç olduğunu belirtti. Dizinin tekrar çekilmesi düşüncesine sıcak baktığını belirten Dormen, "İyi bir şekilde ayarlamışlarsa adamın bundan sonraki halini gösterirlerse tabii ki oynarım. Çünkü o dizide çok severek oynadığım bir rol oldu. Beni etkileyen şey yapan bir oyun oldu. Seyirci tarafından beğenildi. Ama dediğimim gibi çok iyi bir şekilde yazılması lazım. Adamln ondan sonraki halini gösterebilmesi lazım. Aynı kadro olmayabilir bilmiyorum. Kadro değişebilir. Çünkü adam herhalde başka bir yere gitmiş olacak başka bir iş bulmuş olabilir. O işteki maceralarını göreceğiz. Zaten Kenan Işık oynayacak durumda değil. Gülben Ergen oynar mı, oynamaz mı, belli değil. Olabilir Gülben ile olabilir, Seray Sever ile olabilir. Ama bundan sonraki şey öyle bir şey düşünüyoruz zaten bir arada. Yani "Pertev" karakterinin oradan çıkıp başka bir yerde oynaması başka bir yerde iş bulması. Bu olabilir. Olsa tabi bakarız" diye konuştu.

Türk toplumunun batı ile yüzleşmesini sahneye taşıyan Lüküs Hayat'ta yapılan güncelleştirmeler hakkında bilgi veren Dormen, tiyatronun sadece günümüz koşuşlarına kelimelerin güncel Türkçeleştirilmesi ile getirildiğini sadece kelime günceleştirilmesi olduğunu söyledi.

Güncelleştirmenin 2015 yılına uygun şekilde insanların anlayabilmesi için yapıldığını belirten Dormen, "Şimdi biz güncelleme yapmadık. Hiçbir tane yapmadık. Çok eski laflar vardı, çok eski deyimler vardı onları biraz güncelleştirdik. Biraz insanlar daha anlasın diye. İl yaptığımız zaman şehir tiyatrosunda 1930 şeyinin havası dikkat çekti diye değiştirmedik. Ama şimdi 2015 yılında birçok insan bilmiyor bazı şeyleri. Onların hepsini güncel Türkçeleştirdik. Güncelleştirme yaptık. O bakımdan güncelleştirildi diyebilirsiniz belki. Ama yinede başka bir oyun yapsak yine o şekilde güncelleştirmeye çalışırdık. "diye konuştu.

Ünlü tiyatrocu Dormen söyleşinin ardından hayranları ile fotoğraf çekildi.

Kaynak: İHA