Ünlü yönetmen hastaneye kaldırıldı !

Ünlü yönetmen hastaneye kaldırıldı !

Ünlü Yeşilçam yönetmenlerinden Memduh Ün, Bodrum'da yoğun bakıma kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Torba Mahallesi'nde, sinema oyuncusu  Fatma Girik ile yaşamını sürdüren Ün, geçtiğimiz günlerde rahatsızlanması üzerine  ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. 
 
Hastanede ilk tetkikleri yapılan Memduh Ün, sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine yoğun bakımda tedavi altına alındı. Bir süredir yoğun bakım ünitesinde tutulan Memduh Ün'ün sağlık  durumuyla ilgili hastaneden açıklama yapıldı. 
 
Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Olcay Başak Kutluyurdu,  yaptığı yazılı açıklamada, Ün'ün akciğerlerinde sıvı birikmesi, yüksek tansiyon,  genel durumunda yaşa bağlı olarak gelişen sorunlar nedeniyle yoğun bakım  ünitesinde tedavisine devam edildiğini kaydetti. 
 
Ün'ün bugün itibarıyla genel durumunda iyiye gidiş olduğunu ifade eden  Kutluyurdu, "Bilinci açık, kendinde ve uyanıktır. Hayati fonksiyonları stabil  seyirdedir. Destek tedavilerimiz ve solunum desteğimiz halihazırda devam etmekte  olup yakın takip altındadır" dedi. 
 
Öte yandan, Bodrum'da birlikte yaşadığı sinema sanatçısı Fatma  Girik'in de Memduh Ün'ü hastanede yalnız bırakmadığı öğrenildi.