Uşak’ta Açık Öğretim Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Uşak’ta Açık Öğretim Fakültesi Mezuniyet Töreni Yapıldı

Birincisi Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ve AÖF Dekanlığının katkıları ile 2010 yılında gerçekleştirilen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, Fakülteleri “5. Mezuniyet Şöleni” Uşak Atatürk Kültür Merkezinde görkemli bir törenle kutlandı.

- Birincisi Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ve AÖF Dekanlığının katkıları ile 2010 yılında gerçekleştirilen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, Fakülteleri “5. Mezuniyet Şöleni” Uşak Atatürk Kültür Merkezinde görkemli bir törenle kutlandı.

Düzenlenen mezuniyet törenine Anadolu Üniversitesi Açık Öğretimden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney, Açık Öğretim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Prof. Dr. Cemil Ulukan, Açık Öğretim Fakültesi Sekreteri Öğretim Görevlisi Tahir Şahin, fakülte öğretim görevlileri ile mezun olan öğrencilerin aileleri katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından yapılan diploma töreninde toplam 51 kişi mezun olurken, öğrencilere diplomaları takdim edildi.

Açık Öğretim Dekanlığı tarafından yapılan açıklamada, Anadolu Üniversitesi açık öğretim sistemi ile öğretim yapılan Açık Öğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri’nde Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinden toplan 1 milyon 300 bin öğrencinin öğrenimini sürdürdüğünün belirtildiği açıklamada, Uşak’ın açık öğretimde kayıtlı öğrenci sayısının 5 bin 641 olduğu ifade edildi.

Tören, diploma töreni ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.