Uşakta Seçim Heyecanı Erken Başladı

Uşakta Seçim Heyecanı Erken Başladı

CHP Uşak Milletvekili aday adayı Özkan Yalım görkemli bir törenle hem aday adaylığını açıkladı hem de seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

- CHP Uşak Milletvekili aday adayı Özkan Yalım görkemli bir törenle hem aday adaylığını açıkladı hem de seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Haziran 2015 genel seçimleri için Uşak’tan ilk resmi aday adaylığı açıklaması CHP’li Özkan Yalım’dan geldi. Aday adaylığı açıklamasında parti binasını hınca hınç dolduran kalabalığa seslenen Yalım, Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçimlerde Uşak’ta birinci parti olarak çıkacağını taahhüt ederken iddialı açıklamalarda bulundu. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği açıklamada konuşan CHP Uşak Milletvekili Aday Adayı Özkan Yalım, “Türkiye Cumhuriyeti’nin son dönemlerdeki yaşadığı ciddi sıkıntıların giderilmesi için tüm gücümle, azmimle Cumhuriyet Halk Partisi’nden 25. Dönem Uşak milletvekili aday adayıyım. Örgütüne ve ilkelerine inanan bir partili olarak aday belirleme yönteminde ön seçim olmasını istiyorum. 'Vekilinizi siz seçin aramızda kimse olmasın' diyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Uşak’tan bir değil, iki vekil çıkarması için ne gerekiyorsa yapmaya huzurlarınızda söz veriyorum. İnşallah seçilirsem ilk altı ay içerisinde il örgütüme müstakil bina kazandırmaya söz veriyorum. Başarımız için gece gündüz demeden daha güzel bir Türkiye ve Uşak için çalışmayı taahhüt ediyorum” İfadelerini kullandı.

Aday adaylığı açıklamasının ardından Özkan Yalım, parti binasının birinci katında düzenlediği iletişim merkezinin açılışını da partililer ve büyük bir kalabalıkla gerçekleştirdi.