Uşak’ta Yaşlılar İçin Örnek Proje Başlıyor

Uşak’ta Yaşlılar İçin Örnek Proje Başlıyor

Uşak Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan yaşlı ve bakıma muhtaç kimsesiz kişilerin evlerinin temizliği ve bakımına imkan tanıyan projede bir adım daha atıldı.

- Uşak Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden birisi olan yaşlı ve bakıma muhtaç kimsesiz kişilerin evlerinin temizliği ve bakımına imkan tanıyan projede bir adım daha atıldı.

İŞ KUR ile ortaklaşa düzenlenen ve projede çalışacak vatandaşlar ile Uşak Belediyesi yetkilileri ilk toplantıyı gerçekleşti. Uşak Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü İsmail Ünal, Uşak Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü Personellerinden Muhammet Yaşar Yayla, temizlik işleri personeli ve projede yer alacak 30 personelin katıldığı toplantıda yapılan işin önemi ve uygulaması anlatıldı. Projede somut gelişmelerin olmasının heyecanını yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Belediye yönetimine gelmeden önce yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın evlerinin temizliği ve yardımı için sözler vermiştik. Bu konuda bütün altyapı çalışmalarımızı yapmamızın akabinde ilk adımı atmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün ilgili personelimiz çalışacak personelimiz ile konunun önemine binaen bir toplantı gerçekleştirdi” dedi.

Projenin 10 gün içinde vücut bulacağının altını çizen Cahan, İŞ KUR ile beraber projede başarı sağlayacaklarını kaydetti. Yaşlıların dualarının her şeyin üstünde olduğunu vurgulayan Cahan, “Yaşlı vatandaşlarımızın mutluluğu için sürekli bir çalışma içindeyiz. Gerek Huzur Evi’nde yaşayan vatandaşlarımız, gerek kent içinde bulunan yaşlılarımızın hayatlarında kolaylık sağlamak belediyenin asli görevlerinden birisidir. Bu projede bu nedenle ayrı bir önem arz etmektedir. Belediyemiz sosyal sorumluluk bilinci ile çalışmalarını aralıksız olarak sürdürecektir” şeklinde konuştu.

UŞAK’TA YAŞLILAR İÇİN ÖRNEK PROJE BAŞLIYOR

UŞAK’TA YAŞLILAR İÇİN ÖRNEK PROJE BAŞLIYOR

UŞAK’TA YAŞLILAR İÇİN ÖRNEK PROJE BAŞLIYOR