• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : -2 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -1 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Üşengeç dilenciden inanılmaz taktik

Üşengeç dilenciden inanılmaz taktik
Frankfurt kentindeki bir tren istasyonunda bir dilenci, dilenmeye üşenince maketini yaptı !
30 Temmuz 2010 / 10:00

Almanya'nın Frankfurt kentindeki bir tren istasyonunda bir dilenci, dilenmeye üşenince maketini yaptı. Boynu bükük bir şekilde oturan dilencinin, gerçekte içi kumaşla dolu bir kukla olduğu anlaşıldı.

Dakikalarca hiç hareket etmeyen dilenciden şüphelenip ona dokunan ve onun elbisenin içine tıkılmış bezlerden oluştuğunu gören çağrı merkezi çalışanı Erwin M. (45), durumun fotoğrafını çekti.

PARA ATANI ÇOK OLDU!
Erwin M.’nin Alman Bild Gazetesi’ne gönderdiği fotoğrafta, tren istasyonunda yerde, önüne de para kutusu konulmuş bir şekilde oturan ve dilenen biri görünüyor. Üzerinde mavi kapüşonlu bir hırka ve gri pantolon bulunan dilencinin yüzü ise öne eğilmiş olduğu için gözükmüyor. Erwin M., bu sırada birçok yolcunun da gerçek dilenci sandığı “bez bebeğin” kutusuna para attığını söyledi. Polis, kuklayı kimin oraya yerleştirdiğini tespit edemedi.

Etiketler: Ağrı, Almanya, foto, Tren, polis
6130
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim