Üvey oğul dehşeti

Üvey oğul dehşeti

Bursa’da bir kişi üvey annesini telle boğup otomobilin bagajına koydu.

 Cesedi tenha bir yere atmak için sabahtan akşama kadar otomobilde dolaştıran şahıs, yunus timlerinin dikkati sayesinde yakalandı.

Olay, Merkez Osmangazi İlçesi Fatih Mahallesi Maruf sokakta dün sabah saat 08.00'de meydana geldi. İddiaya göre Dinçer Dinç, üvey annesi Özlem Yıldırım'ı (46) ikamet ettikleri evde telle boğarak öldürdü. Üvey annesini battaniyeye sarıp 16 YH 611 plakalı otomobilin bagajına koyan genç adam sabah evden ayrıldı. Daha sonra Dinç, arkadaşı H.Ç. ve K.D. yi de yanına alarak otomobiliyle Uludağ’ın eteklerine çıkarak cesedi atmak için yer aradı. Cesedi atacak uygun yer bulamayan şahıs akşam 21.00 sıralarında tekrar şehir merkezine gelerek Yıldırım ilçesinde bulunan Doğu Garajına geldi. Burada devriye gezmekte olan yunus timleri, şüphe üzerine durdurdukları Dinçer Dinç’ten bagajı açmasını istedi. Bagajın anahtarının olmadığını söyleyen genç adamın hareketlerinden şüphelenen yunus timlerinin yaptıkları arama sonunda bagaj anahtarı bulunarak kapısı açıldı. Battaniyeye sarılı cesetle karşılaşan yunus timlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Zanlı kısa süren sorgulamasının ardından üvey annesini boğarak öldürdüğünü itiraf etti.
Dinçer Dinç, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemenin ardından Özlem Yıldırım’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.