Uyuşturucu İle Mücadele Kurulu Toplantısı Yapıldı

Uyuşturucu İle Mücadele Kurulu Toplantısı Yapıldı

Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı, Ulusal Uyuşturucu ile Mücadele Strateji Belgesi ve İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Çalışmaları Usul ve esasları...

Uyuşturucu ile Mücadele Eylem Planı, Ulusal Uyuşturucu ile Mücadele Strateji Belgesi ve İl Uyuşturucu Koordinasyon Kurulu Çalışmaları Usul ve esasları ışığında Bor'da Uyuşturucu Mücadele Koordinasyon Kurullarının kurulması için Bor Kaymakamı Abdullah Küçük başkanlığında 26 Haziran Cuma günü toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ömer Solak , Bor Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fatih Çelik, İlçe Emniyet Müdürü Murat Sönmez, 7. Ana Bakım Komutanı Bakım Kd. Albay Erol Çetin, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür V. Burhan İleri, İlçe Jandarma Komutan V. Jandarma Teğmen Sadık Demiray, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Özüdoğru, İlçe Müftüsü Sebahattin Kesti, Aile ve Sosyal Politikalar Müdür V. Selahaddin Yücel, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür V. Zafer Adıyaman, İlçe Kütüphane Müdürü Nazmi Uz ve Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Çiğdem Eryılmaz katıldı.

Kaynak: İHA