Uyuşturucu satıcısı karakola sığındı

Uyuşturucu satıcısı karakola sığındı

Kendisini takip eden kişilerden kaçan ve uyuturucu satıcısı olduğu iddia edilen bir kişi karakola sığınınca tutuklandı.

Trabzon'da kendisini takip edenlerden kaçmaya çalışan uyuşturucu satıcısı Erkan K., uyuşturucuları aracın camından attıktan sonra Çarşı Karakolu'na giderek yardım istedi. Ardından karakola gelen kendisini takip eden kişilerin sivil polisler olduğunu öğrenince şok geçiren Erkan K., karakolda bir odaya girdikten sonra kapıyı arkadan kapattı. Israrlara rağmen kapıyı açmayan Erkan K., kapı kırılarak çıkartıldı. Sorgulamasının ardından Adliye'ye sevk edilen Erkan K. tutuklandı.

Olay dün sabah saatlerinde Çarşı Mahallesi'nde meydana geldi. Erkan K.'nın, Ortahisar ilçesinde bir araçla uyuşturucu taşıyacağı bilgisini alan polis ekipleri harekete geçti ve aracı bularak takip etmeye başladı. Bir süre sonra takip edildiğini anlayan Erkan K., uyuşturucu maddeleri aracın camından attıktan sonra Uzunsokak Caddesi'ndeki Çarşı Polis Merkezi karşısına aracı park etti, ardından da karakola girerek bazı kişilerce takip edildiğini belirterek yardım istedi.

ODADAN ÇIKMAYINCA KAPI KIRILDI

Ancak bir süre sonra karakola gelen kendisini takip eden kişilerin de polis olduğunu öğrenince büyük şaşkınlık yaşayan Erkan K., bir odaya girerek kapısını da arkadan kapattı. Polislerin tüm ısrarlarına rağmen odadan çıkmayan Erkan K., kapı kırılarak dışarı çıkartıldı. Araçla kaçarken yola attığı 114 uyuşturucu hap ve bir miktar da esrarın polis ekiplerince bulunması sonrasında sorgulanan Erkan K., sevk edildiği adliyede çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

FOTOĞRAFLI

DHA