Vahşet Kurbanı Çocuk Tecavüze Uğramış

Vahşet Kurbanı Çocuk Tecavüze Uğramış

KÜTAHYA'nın Simav İlçesi'nde, el ve ayakları kendi bot bağcıklarıyla bağlı ve pantolonu sıyrılmış halde bulunan 13 yaşındaki Halil Bulut'un tecavüze...

KÜTAHYA'nın Simav İlçesi'nde, el ve ayakları kendi bot bağcıklarıyla bağlı ve pantolonu sıyrılmış halde bulunan 13 yaşındaki Halil Bulut'un tecavüze uğradığı ortaya çıktı. Savcılıkta ifadeleri alınan üç çocuktan ikisinin tecavüzü suçunu kabul ettiği belirtildi.

Anne ve babası bir süre önce boşandığı için Simav'a bağlı Egirler Köyü'nde oturan babaannesi 76 yaşındaki Hatice Bulut ile birlikte aynı evde oturan Naşa Ortaokulu 7'nci sınıf öğrencisi Halil Bulut, geçen cuma günü okula gitmek üzere evinden çıktı. Taşımalı sistemle okula giden Halil Bulut'ın akşam okula gitmediğini öğrenen yakınları durumu, jandarma bildirdi. Jandarma, AKUT ekipleri ve köylülerin de desteğiyle bölgede arama kurtarma çalışması başlattı. Üzücü haber pazar sabahı geldi. Köylüler, jandarma ve AKUT, saat 09.00'da, Halil Bulut'un cesedini köye 1.5 kilometre uzaklıktaki Damlalı Mevkii'ndeki ormanlık alanda buldu. El ve ayaklarının kendi bot bağcıklarıyla bağlı ve pantolonu sıyrılmış halde bulunan Halil Bulut'un başının taşla ezildiği belirlendi. Jandarmanın yaptığı inceleme ardından Halil Bulut'un cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Otopsi sonrası yakınlarına teslim edilen Halil Bulut'un cenazesi Egirler Köyü'nde son yolculuğuna uğurlandı.

İĞRENÇ OLAY ACIYI DAHA DA ARTTIRDI

Jandarma olayla ilgili yaptığı çalışma sonrası aynı köyde ilkokul öğrencisi 13 yaşındaki T.T., 15 yaşındaki A.K. ve 16 yaşındaki H.K. gözaltına alındı. T.T.'nin ölen Halil ile aynı okulda okuduğu belirlendi. Jandarmadaki işlemlerinin ardından 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. Savcılıkta zanlıların ifadeleri, acı gerçeği ortaya çıkardı. A.K. ve H.K., daha önceden de zorla ilişkiye girdikleri Halil Bulut'u şikayet edeceğini söylemesi üzerine öldürdüğünü, T.T.'nin ise tecavüzde yer almadığını öne sürdüğü belirtildi. Yaşları 18'den küçük 3 şüpheli sevk edildikleri Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

FOTOĞRAFLI