Vali Çakacak Mersin’i Havadan İnceledi

Vali Çakacak Mersin’i Havadan İnceledi

Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen program çerçevesinde helikopter ile orman yangınlarıyla mücadele tesisleri ve turizm alanlarını havadan inceledi.

- Mersin Valisi Özdemir Çakacak, Mersin Orman Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen program çerçevesinde helikopter ile orman yangınlarıyla mücadele tesisleri ve turizm alanlarını havadan inceledi.

Vali Çakacak, merkez Mezitli ilçesi Kuyuluk Mahallesi’nde bulunan Orman Bölge Müdürlüğü’ne ait tesislerde, Mezitli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ve Mersin Orman Bölge Müdürü Abit Baca tarafından karşılandı. İncelemeye İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar da katıldı. Bölge Müdürü Baca, burada Çakacak’a kurum faaliyetleri, Kuyuluk tesisleri ve incelenecek alanlarla ilgili bilgi verdi.

Buradaki incelemelerin tamamlanmasının ardından Vali Çakacak, Baca ve Bahar ile birlikte helikopterle havadan incelemelere başladı. Program çerçevesinde ilk olarak Çamlıyayla-Silifke (Gülnar yol ayrımı) arasını kapsayan bölgede incelemelerde bulunuldu. Tarsus-Kazanlı Sahili ile Çamlıyayla’da yer alan Orman Bölge Müdürlüğü’nün yangın söndürme havuzu ve Silifke-Erdemli turizm alanları da Vali Çakacak’ın helikopterle incelediği bölgeler arasında yer aldı.

VALİ ÇAKACAK MERSİN’İ HAVADAN İNCELEDİ

VALİ ÇAKACAK MERSİN’İ HAVADAN İNCELEDİ

VALİ ÇAKACAK MERSİN’İ HAVADAN İNCELEDİ