• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
ATM’ye dokunan yanıyor
Şırnak' ta çatışma: 1 teğmen şehit !
Başbakan'ı eleştirenler bilimden uzak
Komutana sahip çıktı
Bursa HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Vali Harput onayladı, Bursa'da polisin sorumluluk bölgesi genişledi

Bursa Valisi Şahabettin Harput'un onayıyla daha önce jandarmanın sorumluluk alanında olan bazı bölgeler polis sorumluluk bölgesine geçti.
07.02.2012 18:03

Bursa Valisi Şahabettin Harput'un onayıyla daha önce jandarmanın sorumluluk alanında olan bazı bölgeler polis sorumluluk bölgesine geçti. Yeni düzenlemeyle merkez, Gemlik, Osmangazi, Nilüfer, Kestel ilçelerinin yanı sıra Mustafakemalpaşa ilçesinde bazı bölgelerin güvenliği polis tarafından sağlanacak.
            Bursa Valisi Şahabettin Harput, 'Emniyet ve Asayiş İşlerinde İl-İlçe ve Bucaklardaki Jandarma ve Emniyet Ödevlerinin Yapılması ve Yetkilerinin Kullanılması Sureti ve Aralarındaki Musibeti Gösterir Yönetmelik' kapsamında şehir genelindeki bazı mahalle ve beldelerin güvenliğinin jandarmadan polis sorumluluğuna geçmesine yönelik hazırlanan taslağı imzaladı. Düzenlemede, şehir merkezindeki Yıldırım ilçesinin bazı mahallelerinin polis sorumluluk bölgesine verilmemesi dikkat çekiyor.

        İŞTE POLİS SORUMLULUK ALANINA GEÇEN BÖLGELER
        Osmangazi ilçesi: Yeniceabat, Armutköy, Dereçavuş, İstetiye, Demirtaş merkez Cumhuriyet, Sakarya ve Barboros mahalleleri.
        Nilüfer ilçesi: Görükle Kurtulu, Dumlupınar, Kayapa Çamlık, Kayapa Zafer, İstiklal, Hasanağa, Hasanağa Kızılcıklı, Akçalar Kurtuluş ve Zafer mahalleleri.
        Gemlik ilçesi: Umurbey, Parsbey, Orhaniye, Küçükkumla Memireis, Küçükkumla Güzelyalı, Küçükkumla Şükrü Alemdar ve Siteler mahalleleri.
        Kestel ilçesi: Barakfakıh Organize Sanayi Bölgesi, Barakfakıh Mahallesi ve Serme Mahallesi.
        Mustafakemalpaşa ilçesi: Yalıntaş ve Tatkavaklı beldeleri.

CİHAN

45
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Uluslararası karalama kampanyası yürütülüyorPasaport alacaklar dikkat''Futbolcular çok özel hayvanlardır''Bütün dünya onun hamile kalmasını bekliyorGökçek twitterı yine salladıAcilde para isteyen kapanacakİzmir'de sapık baba dehşetiİsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...Bu polis Twitter'ı salladı !Pazarlıklar sonuç vermedi
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim