Vali''i korumaları zor kurtardı

Vali''i korumaları zor kurtardı

Kayak yapan vali yere kapaklanmasın diye korumaları ciddi çaba sarf etti.

Erzincan’daki Ergan Kayak Merkezi’nde ilk kez kayak yapan Vali Süleyman Kahraman’a düşmemesi için korumaları ve eğitmenler eşlik etti.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı 63’üncü dönem toplantısına Erzincan Valisi Süleyman Kahraman , Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak ve Erzincan Belediye Başkanı AK Partili Cemalettin Başsoy, KUDAKA Yönetim Kurulu üyeleri  katıldı. Toplantıya katılanlar Ergan Dağı Kayak Merkezine giderek kayak yaptı. Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak  telesiyejle zirveye çıkıp kaymaya başlarken Erzincan Valisi Süleyman Kahraman ve Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy acemi parkurunda kaldı. İlk kez kayak yapan Vali Süleyman Kahraman’ın düşmemesi için kayak hocaları ve korumaları çaba sarfetti.

Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, ilk kez kaydığını belirtirken Vali Süleyman Kahraman ise daha önce kızakla kaydığını anımsattı. Vali Kahraman, "Daha önce kızakla kaymıştım. Kayak sporu çok önemli. Biz de bu şekilde kayak yaparsak, vatandaşlarımızı da teşvik etmiş oluruz. Tüm hemşehrilerimizi burada spor yapmaya davet ediyoruz" diye konuştu.