Vasiyetname hazırlatıp zehirlemişler !

Vasiyetname hazırlatıp zehirlemişler !

Bursa'da 70 yaşındaki yaşlı adamın mezarının açtırılmasıyla 2 kadının cinayet planı ortaya çıkarıldı.

Bursa’da 70 yaşındaki Ahmet Yeşildağ, vasiyetname ile tüm mal varlığını internetten tanıştığı Sevilay Saygın’a bıraktı. Ardından da kadının yeğeniyle nikâh kıydı. Nikahtan 1 gün sonra ise ölü bulundu. Adamın oğlunun mezarı açtırmasıyla, iki kadının inanılmaz cinayet planı ortaya çıktı

Habertürk'ten Müslim Sarıyar'ın haberine göre; Gaziantep'te yaşayan 70 yaşındaki Ahmet Yeşildağ, bir sosyal paylaşım sitesinde okey oynarken Sevilay Saygın ile tanıştı. Bir süre sonra imam nikâhı kıyıp birlikte yaşamaya başlayan çift, yaşlı adamın Gaziantep’teki evini satıp Bursa Mudanya’ya yerleşti. Yeşildağ, UrfaHalfeti’deki yaklaşık 2 milyon TL’lik arazisinin de aralarında bulunduğu tüm mal varlığını Sevilay Saygın’a bıraktığını belirten bir de vasiyet hazırladı. Saygın, Ahmet Yeşildağ’a ‘akli dengesinin yerinde olduğuna’ dair bir rapor aldırmayı da ihmal etmedi. Vasiyetnamenin hazırlanmasından 3 gün sonra Sevilay Saygın, Yeşildağ’ı ablasının kızı olan 42 yaşındaki Derya ile resmi nikâh kıydırarak evlendirdi. Nikâhın üzerinden 24 saat bile geçmeden de yaşlı adam 24 Mayıs 2013’te saat 05.00 sıralarında evinde ölü bulundu.

MEZAR AÇILINCA GERÇEK ANLAŞILDI

Sevilay Saygın, Yeşildağ’ın çocuklarını arayarak, ‘babalarının öldüğünü ve resmi nikâh olmadığı için defin işlemi yapamadığını’ söyledi. Bunun üzerine çocukları babalarının cenazesini alıp Gaziantep’e götürdü. Olaydan bir süre sonra veraset intikal işlemlerini yapmak isteyen Yeşildağ’ın oğlu Ali Yeşildağ, babasının ölmeden 1 gün önce evlendiğini öğrendi ve cinayet şüphesiyle polise gitti. Mezar açılıp otopsi yapıldı. Yeşildağ’ın otopsisinde, morfin ve kodein ile zehirlenerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Polis dosyayı raftan indirip tekrar araştırınca, korkunç plan çözüldü. Bursa Cinayet Büro ekipleri, Sevilay Saygın ile ölen Yeşildağ’ın resmi nikâhlı eşi Derya Yeşildağ’ı ve onlara yardım ettiğinden şüphelendiği Derya’nın annesi Beyhan Mızrakçı’yı gözaltına aldı. İddiaları reddeden 3 zanlı, ‘tasarlayarak kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine konuldu.