Ve imzalar atıldı !

Ve imzalar atıldı !
Güncelleme:

Milli Piyango için lisans sözleşmesi imzalandı.

Net Holding tarafından kurulan "Net Piyango ve Şans Oyunları Ticaret Anonim Şirketi" ile Milli Piyango İdaresi ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı arasında lisans sözleşmesi imzalandı.

Net Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, şans oyunlarının özelleştirme ihalesi hatırlatılarak, şunlar kaydedildi:

"Bilindiği üzere Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın yürüttüğü 'Şans Oyunlarının Lisans Verilmesi Suretiyle Özelleştirilmesi İhalesi' 15 Temmuz 2014 tarihinde gerçekleşmiş olup ihaleyi, Net Şans - Hitay Ortak Girişim Grubumuzun 2 milyar 755 milyon dolar + KDV tutarındaki teklifi kazanmıştır. Değerleme ve İhale Komisyonu kararları, 7 Ağustos 2014 tarihinde Rekabet Kurulu tarafından, 12 Ağustos 2014 tarihinde ise Özelleştirme Yüksek Kurulu tarafından onaylanmıştır. bugün 17 Ekim 2014 tarihi itibariyle, ortak girişim grubumuz tarafından şans oyunları faaliyetlerini yürütmek üzere kurulmuş olan "Net Piyango ve Şans Oyunları Ticaret Anonim Şirketi" ile Milli Piyango İdaresi ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı arasında lisans sözleşmesi parafe edilmiştir."

Açıklama sürecin devam ettiği ve konuyla ilgili gelişmeler oldukça kamuoyuna duyurulacağı belirtildi.