Viranşehir'de korkunç kaza !

Viranşehir'de korkunç kaza !

Şanlıurfa'da bir minibüsün traktöre çarpması sonucu yaşanan kazada 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde, bir minibüsün yol kenarındaki traktöre çarpması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Kaza ihbarının ardından bölgeye çok sayıda sağlık ve kurtarma ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edilirken, kazazede yakınları sinir krizi geçirdi. Kaza, gece saatlerinde Viranşehir- Diyarbakır karayolunun 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Diyarbakır yönüne giden Mehmet Çelik yönetimindeki 21 GE 450 plakalı yolcu minibüsü, yol kenarında park halinde bulunan çimento yüklü 42 VS 139 plakalı traktöre çarptı. Kontrolden çıkarak devrilen minibüs hurdaya dönerken, kazayı görenler sağlık ve kurtarma ekipleri ile güvenlik güçlerinden yardım istedi.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDE, 2 KİŞİDE HASTANEDE ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, karayolunda önlem aldı. Sağlık ekipleri de yaptığı kontrollerde sürücü Mehmet Çelik'in öldüğünü belirledi. Kazada yaralanan; Ahmet ve Emirhan Çelik ile Dilşah, Zübeyir, Ramazan, Halime, Aytan, Zeynep ve Yıldız Gören ilk müdahalelerinin ardından ambulanslar Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedavilerine başlanılan yaralılardan Dilşah ve Zübeyir Gören'de doktorların çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralılardan sağlık durumu ağır olanlar ise Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edildi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Kazada yaşamını yitiren Mehmet Çelik ile Dilşah ve Zübeyir Gören'in cesetleri ise yapılan incelemenin ardından otopsi için morga gönderildi. Kazayı haber olarak hastaneye gelen kazazede yakınları ise sinir krizi geçirdi. Gözyaşlarına boğulanlar, sağlık ekipleri ve yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.