Vural Kavuncu: Belediye Hizmet Binası Başka Bir Yere Taşınacak

Vural Kavuncu: Belediye Hizmet Binası Başka Bir Yere Taşınacak

Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Cumhuriyet Meydanı’nın genişletilmesi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Kavuncu, “Belediye binasına gözümü diktim” diyerek, orta ve uzun vadede belediye hizmet binasının da yenilenerek taşınması gerektiğini söyle

- Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Cumhuriyet Meydanı’nın genişletilmesi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Kavuncu, “Belediye binasına gözümü diktim” diyerek, orta ve uzun vadede belediye hizmet binasının da yenilenerek taşınması gerektiğini söyledi.

Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, yeni yapılacak olan Hükümet Binasıyla birlikte hedefledikleri büyük meydan projesine yaklaştıklarını söyleyerek belediye binasının da yenilenerek yıkılması gerektiğini dile getirdi.

Tavşanlı’nın her geçen gün gelişim kaydettiğini ve nüfusunun arttığına dikkat çeken Kavuncu, büyük meydan projelerine emin adımlarla ilerlediklerini söyledi. Vural Kavuncu Otogar’a yapılacak Hükümet Konağından sonra gözünü Belediye binasına diktiğini, orta ve uzun vadede bu binanın da yıkılarak meydanın genişletilmesi gerektiğini kaydetti. Kavuncu “ Tavşanlı gelişiyor nüfusu her geçen artıyor. Tavşanlı’nın geleceğinde Ömerbey mahallesinde de Çukurköy mahallesinde de meydanları olmalıdır. Biz bu anlamda anahtar hamleler yapıyoruz. Kaymakamlık binamız yıkılacak ve modern bir Hükümet Konağı yapacağız. Meydanın yükü azalacak, orta ve uzun vadede önerim belediye binasıdır. Açıkçası oraya da gözümü diktim. Bu binayı da kaldırarak Cumhuriyet Meydanı’nı Tavşanlı ya yakışır bir hale getirebiliriz” diye konuştu(İÖ-EFE)

VURAL KAVUNCU: BELEDİYE HİZMET BİNASI BAŞKA BİR YERE TAŞINACAK

VURAL KAVUNCU: BELEDİYE HİZMET BİNASI BAŞKA BİR YERE TAŞINACAK

VURAL KAVUNCU: BELEDİYE HİZMET BİNASI BAŞKA BİR YERE TAŞINACAK