Yanan otobüsün yolcuları dehşeti anlattı !

Yanan otobüsün yolcuları dehşeti anlattı !

İstanbul'da alev alev yanan halk otobüsünden kıl payı kurtulan yolcu: Annem camdan fırladı. Ben de ön yola düştüm. Yengem içeride kaldı. Kurtaramadım.

İstanbul'da halk otobüsünün seyir halindeyken cayır cayır yanması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.
 

Halk otobüsündeki dehşet kamerada | Haber3 Video | Sitene Ekle

"KIRILAN CAMDAN KENDİMİ AŞAĞIYA ATTIM"

TEM otoyolu Kavacık Mevkii'nde meydana gelen kazada yaralanan 30 yaşındaki Yunus Aktaş ise tedavi edildiği hastanede şunları söyledi: "Otobüs sağ şeritte giderken şoför yanındaki iki kişiyle yol boyunca sohbet ediyordu. Birisi koltukta diğeri de kapının dibinde duruyordu. Şoför arkadaş sağa kırdığında, emniyet şeridine girdiğinde 'Ne yapıyorsun sen' diye bağırdım. O sırada zaten hiç bana bakmadan refüje girdi. 10 saniyelik bir olay zaten. Depo mu patladı? Nasıl oldu bilemedim? Ben kendimi sol tarafa attım. Cam kırıldı camdan kendimi aşağıya attım. Zaten kollarım kırık içerisinde ayaklarımda bir şey var tam olarak bilmiyorum."

"ŞOFÖRÜN SOHBET ETMESİNDEN KAYNAKLANDI"

"Araç o kadar hızlı değildi. Yolda trafik yoktu. Seri bir şekilde akıyordu. Sadece şoförün yanındakilerle sohbet etmesinden kaynaklanan bir durum. Otobüste bütün koltuklar doluydu ayakta da kişiler vardı. Sağ tarafta komple kadın ve çocuklar vardı. Yangının içerisinde kalan muhtemelen kadın ve çocuklar var, ben kendimi camdan dışarı attım. Ambulans beklemeden kendi imkanlarımla hastaneye geldim."

OTOBÜS ŞOFÖRÜ: YANGIN ÇIKINCA PANİK YAPTIM

Ümraniye TEM Otoyolu'nda 4 kişinin hayatını kaybettiği otobüsün şoförünün, polise verdiği ifadesinde "Otobüsün arka kısmında yangın çıkınca panik yaptım, sağa sola kırdım ve bariyerlere çarptım" dediği öğrenildi.