Yandaş yazardan Ahmet Hakan için şok yazı !

Yandaş yazardan Ahmet Hakan için şok yazı !

Ahmet Kekeç: "Sen (Ahmet Hakan) pervasızca 'gel, gel' yaparsan, 'gelecekleri' tutar ve gelirler.."

Star gazetesi yazarı Ahmet Kekeç, Ahmet Hakan’a yönelik çirkin saldırıya ilişkin şok edici bir yazı kaleme aldı.

Ahmet Hakan’ın, Hürriyet gazetesini basan AKP milletvekili Abdurrahim Boynukalın’ın “Bunlar dayak yememiş hiç… Bizim hatamız bunlara zamanında dayak atmamak olmuş” sözlerine bir köşe yazısında verdiği “Evimi de biliyorsun, doğru. Yav gel hele gel. Gel, hadi gel.” ironisini değerlendiren Kekeç resmen “saldırıyı hak ettin” dedi.

“SEN GEL GEL YAPARSAN…”

Yandaş kalem Ahmet Kekeç bugünkü köşesinde Ahmet Hakan’a saldırı olayıyla ilgili şok ifadeler kullandı. Kekeç yazısında şunları kaydetti;

Sen pervasızca “gel, gel” yaparsan, “yavşak ve müptezel” diye sağa sola saldırırsan, “gelecekleri” tutar ve gelirler… Haddini, hududunu ve cirmini bileceksin. (“Bak, gördün mü? Azmettirici Abdürrahim Boynukalın’mış… Ahmet Kekeç itiraf ediyor!” diyeceklere bir çift söz: Bu zat herkese “gel, gel” yapıyor. Bulaşmadığı adam kalmadı. Mafyayla ilişkili kişilere bile horozlanıyor. Trafikte bile “gel, gel” yapıyor. Neyine güveniyor bilmem. Herhalde “iman dolu göğsüne” güveniyor. Bir yazısında öyle diyordu çünkü…)

Star gazetesine atılan bomba ve Murat Sancak’ın kurşunlanması, bu ahlaksızda “empati” duygularını harekete geçirmedi. Kuru bir “geçmiş olsun”u çok gördüğü gibi, bir de, “Bu saldırılar mizansen” demeye getiren yazılar yazdı. (“Şems Ethem” diye dalga geçtiği Ethem Sancak işbu zatı aradı ve “geçmiş olsun” dileklerini iletti. Utanır mı, bilmem.)

“BU SALDIRI BASINA YÖNELİK SALDIRI DEĞİLDİR”

“Bu saldırı, basın özgürlüğüne yönelik bir saldırı değildir. Tipik bir “psikopat vakası”dır. Yani, bildiğimiz jiletçi saldırısıdır. Bunun arkasında bir organizasyon var mı? Bunu bulmak görevi kolluk güçlerine aittir… Polis, “basın özgürlüğü” diye kafa ütülemelerine ve dünyayı başımıza yığmalarına izin vermesin (ABD Büyükelçiliği bile açıklama yaptı), bir an önce bulsun failleri.”