Yangın Söndürme Ürünü Ödülü Sahibi Fr 911 Flame Out Tanıtıldı

Yangın Söndürme Ürünü Ödülü Sahibi Fr 911 Flame Out Tanıtıldı

2009 yılında Japonya'da 'Yılın Yangın Söndürme Ürünü Ödülü'ne layık görülen FR 911 Flame Out'un Türkiye lansmanı yapıldı.

- 2009 yılında Japonya'da 'Yılın Yangın Söndürme Ürünü Ödülü'ne layık görülen FR 911 Flame Out'un Türkiye lansmanı yapıldı.

Baltalimanı Portaxe'deki lansman, İstanbul Performans Orkestrası, Ateş Dansı Gösterisi ve Banu Zorlu konseri ile gerçekleşti. Sanat, cemiyet ve iş dünyasının önemli simalarını da bir araya getiren ve sunuculuğunu Ece Vahapoğlu'nun gerçekleştirdiği lansman gecesinde Japonya'dan gelen özel bir ekip, konuklara ürünü uygulamalı olarak tanıttı. FR 911 Flame Out lansmanı, Japon Bonex firmasının Başkanı Kariya Koshi ile FR 911 Flame Out'un Türkiye distribütörü DENSED Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Tengiz Taşar'ın ev sahipliğinde düzenlendi.

"JAPONYA'DAN DÜNYADA İLK KEZ TÜRKİYE'DE"

Etkiliğin açılış konuşmasını gerçekleştrien DENSED Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Tengiz Taşar, ürünün Japonya'dan sonra dünyada ilk kez Türkiye'de tanıtıldığını belirtti. Avrupa'nın birçok ülkesine ürünü kendilerinin pazarlayacağını anlatan Taşar, bunun yangın söndürme teknolojileri arasında büyük bir buluş olduğunu söyledi.

Üretici Bonex firmasının 2009 yılında Japonya'da "Yılın Yangın Söndürme Ürünü Ödülü"ne layık görüldüğünü aktaran Taşar, şöyle devam etti: "FR 911 Flame Out', sosyal kurumlar, oteller, konutlar, spor sahaları, okullar ve askeriyeler gibi toplu yaşanan ve kısa süreli kalabalıkları ağırlayan mekanlarda güvenli yangın söndürme imkanı sunan bir üründür. FR 911 Flame Out'u diğer yangın söndürme sistemlerinden ayıran en önemli özelliği ise ürünün taşıma kolaylığıdır. Bu sayede FR 911 Flame Out; yaşlıların, çocukların ve engelli vatandaşların da kendi can güvenliklerini kolayca koruyabilmelerini sağlayan önemli bir yangın söndürme çözümü sunar. Japon Bonex firması tarafından üretilen ve Türkiye distribütörlüğü firmamız DENSED Dış Ticaret tarafından yürütülen FR 911 Flame Out; klasik, ağır, kullanımı riskli yangın söndürücülere alternatif olarak, bir pet şişe kadar küçük ve hafif kutusunun yangın alanına atılması ile, yoğun bir karbondioksit oluşumu sağlıyor ve yangını saniyeler içinde; sıçrama, zehirlenme vb. riskler taşımadan söndürebilme olanağı sunuyor. Hiçbir bakım gerektirmeyen, pratik kullanımlı FR 911 Flame Out; A, B ve C sınıfı yangınlarda etkili olarak kullanılabiliyor."

Oldukça sıkı bir eleme sürecinden sonra, Bonex'in Türkiye'deki satış distribütörlüğü konusunda DENSED firmasında karar kıldıklarını ifade eden Bonex firmasının Başkanı Kariya Koshi, "Bonex'in Başkanı olarak, Türkiye'de böylesine etkileyici bir lansmanı organize ettikleri için DENSED'e teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ki, DENSED ile ortak çalışmalarımız sayesinde, komşu ülkerde sunduğumuz hizmet kalitesini Türkiyeli tüketiciler için de sağlayacağız" dedi. Konuşmaların ardından Japonya'dan gelen özel bir ekip, konuklara ürünü uygulamalı olarak tanıttı. Bir platformu ateşe veren ekip FR 911 Flame Out'u ateşin içine atarak saniyeler içinde söndürmeyi başardılar. Ürün tanıtmının ardından da İstanbul Performans Orkestrası, Ateş Dansı Gösterisi ve Banu Zorlu konseri ile davetliler güzel dakikalar geçirdi.