Yangının altından vahşet çıktı !

Yangının altından vahşet çıktı !

Ankara'da bir evde çıkan yangının ayrıntıları şoke etti. Yaşlı kadını kolonya döküp diri diri yakmışlar.

Ankara'nın Mamak ilçesinde 17 Mart Salı günü akşam saatlerinde yalnız yaşayan 68 yaşındaki Ş.Y. evinde çıkan yangında hayatını kaybetti. İlk bakışta doğal nedenlerle çıktığı değerlendirilen yangınla ilgili Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı. Yapılan kriminal inceleme sonucunda yangının kasten çıkarıldığı ve eve zorla girildiği tespit edildi.
 
Şüphelilerin talihsiz kadını bayılttıktan sonra evi aradıkları fakat evde bulunan 3 bin TL'yi bulamayınca Ş.Y'nin parmağındaki bir yüzüğü ve boynunda asılı cüzdanın içindeki 30 TL'yi gasp ettikten sonra evi kolonya dökerek yaktıkları tespit edildi. Ankara İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı Mamak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince bölgedeki kuyumcu ve iş yerleri araştırıldı. Aile, akraba ve mahalle sakinlerinin ifadeleri alındı. Elde edilen bilgiler sonucu gaspı gerçekleştiren şüphelilerin H.U., K.İ. ve T.E. isimli şahıslar olduğu tespit edildi.
 
Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu ile şüphelilerden H.U. ve T.E. yakalandı. H.Ü ve T.E. jandarmanın çapraz sorgulamasında suçlarını itiraf etti. Akıllara durgunluk veren olayı nasıl gerçekleştirdiklerini soğukkanlılıkla anlatan 2 zanlı, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Olaya karıştığı değerlendirilen üçüncü şüpheli K.İ.'nin ise yakalanması için çalışmaların devam ettiği belirtildi.