Yapı Kredi Nazillide İkinci Şubesini Açtı

Yapı Kredi Nazillide İkinci Şubesini Açtı

Yapı Kredi Bankası Hürriyet Caddesi üzerinde Nazilli Askerlik Şubesinin karşısına ikinci şubesini açarak Nazillili vatandaşların hizmetine sundu.

- Yapı Kredi Bankası Hürriyet Caddesi üzerinde Nazilli Askerlik Şubesinin karşısına ikinci şubesini açarak Nazillili vatandaşların hizmetine sundu.

Hürriyet Caddesi üzerinde 262/A nolu binada hizmet verecek olan Yapı Kredi Beş Eylül Şubesi’nin açılışına, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi Belediye Meclis Üyesi, Hakan Kumcuoğlu, Yapı Kredi Bankasının merkez yönetiminden yetkililer, Nazillili iş adamları ve vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen açılış töreninde açılış kurdelesini, Kaymakam Mehmet Okur, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yapı Kredi Bankası merkez yetkilileri ve Beş Eylül Şube Müdürü Deniz Şirin birlikte kesti.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, açılış töreninin ardından Yapı Kredi Bankası Beş Eylül Şubesini gezerek Banka Müdürü Deniz Şirinden bilgiler aldı. Banka Müdürü Deniz Şirin Yapı Kredi Bankası olarak güler yüzlü, güvenilir ve sağlam bankacılık anlayışı ile hizmet verdiklerini söyleyerek Beş eylül Şubesinde de Nazillili vatandaşlara bu anlayışlar çerçevesinde hizmet vereceklerini ifade etti.

Başkan Alıcık yeni şubenin herkese hayırlı olmasını temennisinde bulunarak Banka Müdürü Deniz Şirin ve banka çalışanlarına başarılar diledi.