Yaralı Yoğun Bakımda

Yaralı Yoğun Bakımda

Yatağan ilçesinde gece saatlerinde Demirköprü mevkiinde meydana gelen silahlı saldırıda Nuri Kaya isimli vatandaş ağır yaralandı.

Yatağan ilçesinde gece saatlerinde Demirköprü mevkiinde meydana gelen silahlı saldırıda Nuri Kaya isimli vatandaş ağır yaralandı. Yaralı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım servisinde yer olmadığı için Marmaris Devlet Hastanesine sevk edildi.

Olay gece yarısı saat: 01.00 sıralarında Yatağan Demirköprü mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre aralarında önceden husumet bulunduğu öğrenilen bir kişi, 29 yaşındaki Nuri Kaya isimli şahsın cep telefonuna mesaj atarak Demirköprü mevkiine çağırdı. Beraberinde arkadaşları ile birlikte buluşma noktasına giden Kaya araçtan indikleri anda ard arda üzerlerine ateş açıldı. Bir ara silah seslerinin kesilmesi üzerine ayağa kalkan Kaya, tekrar açılan ateş sonucu kafasından ve vücudunun çeşitli yerlerinden vurularak ağır yaralandı. Bir ya da birkaç kişi oldukları öne sürülen saldırganlar olay yerinden kaçtı. Açılan ateş sonrası yaralanan Nuri Kaya, arkadaşları tarafından Yatağan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Muğla Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Kaya daha sonra Yoğun Bakım Ünitesinde yer olmaması nedeniyle Marmaris Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın ardından Kaya'nın yakınları hastaneye akın ederken, polis kaçan şahısların yakalanması için çalışma başlattı. Silahla yaralama olayına adı karıştığı ileri sürülen bir kişi gözaltına alındı. Kaya'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İHA