• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 59.662
  • Dolar
  • 1,7675
  • Euro
  • 2,3245
  • Altın
  • 653,05
  • Ankara : -2 °C
  • İstanbul : 1 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : -1 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Yarın İstanbul'a kar geliyor
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

G.Saray'da tur hesapları!

G.Saray'da tur hesapları!
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş karşılaşmasında yarın Antalyaspor'u konuk edecek.
09 Şubat 2010 Salı 15:18

İlk maçta deplasmanda rakibine 2-1 mağlup olan sarı-kırmızılı takım, adını yarı finale yazdırabilmek için Antalyaspor karşısında avantajlı bir skor alabilmenin hesaplarını yapıyor.

İlk maçı 2-1 kaybetmesi nedeniyle tur atlamak için tek farklı galibiyetler içinde Galatasaray'a yalnızca 1-0'lık sonuç yeterli olurken, kalesinde gol görmesi halinde ise normal süre içinde iki farklı sonuçlara ihtiyaç duyacak.

Antalyaspor maçı öncesi sarı-kırmızılı takımda Sabri, Jo, Baros, Kewell, Hakan ve Gökhan'ın sakatlıkları sürerken, Uğur'un da sol kasığında ağrısı bulunuyor.

Galatasaray takımı, Antalyaspor maçı öncesi son çalışmasını, bu akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirecek.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi, hakem Bünyamin Gezer yönetecek.

Etiketler: Akşam, gol
974
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim