Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim
- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Dr. Abdulkerim Gök, Ceylanpınar’daki göçerlerin hukuki ve sosyal sorunlarının çözümüne ilişkin çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye’de yaşanan olaylarla ilgili olarak, “Futbol maçı seyretmiyoruz beyler. Bir dramı, bir trajediyi maalesef izlemek zoruna kalıyoruz. Burada çocuklar öldürülüyor, burada savunmasız kadınlar ve yaşlı insanlar öldürülüyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye’de Esed güçlerinin saldırılarında 10 bine aşkın insanın öldüğünü, 100 bin civarında insanın yaralandığını vurguladı.
Ergenekon davasında tanık olarak dinlenen eski İstihbarat Dairesi Başkanı Bülent Orakoğlu, 11 yıl istihbarat ve terör şube müdürlüğü, 9 yıl da il emniyet müdürlüğü görevinde bulunduğunu hatırlattı.
Kütahya’daki memurlar Sevgi Yolunda yürüyerek verilen zamlara tepki gösterdi.
Emet Belediyesi tarafından organize edilen 'Gaziemet Kitap Şenliği'nin son günüde, Kütahya AK Parti Milletvekili Soner Aksoy, "Türkiye’de Demokrasi ve Özgürlük Arayışı" konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı.
Denizli Demokrasi Platformu adı altında toplanan grup, 19 Mayıs kutlamalarındaki değişikliği protesto için Bağımsızlık ve Gençlik Yürüyüşü düzenledi.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, “İstikrarı güçlendirmek için halkoyu ile seçilmiş cumhurbaşkanının ve başbakanın yetkileri yeniden düzenlenmeli.
Antalya’da 19 Mayıs kutlamaları yağmur engeline takıldı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın da katıldığı programın ilk 10 dakikasında yağmur şiddetini artırınca kutlamalar kapalı spor salonunda devam etti.
Yine yaptı yapacağını: “Saygıdeğer hanımefendiler geleceğiniz karanlık. Artık çıplak gezemezsiniz”
MANŞETLER
FIRSATLAR
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- ATM’ye dokunan yanıyor
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- "Uluslararası karalama kampanyası yürütülüyor"
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- Pasaport alacaklar dikkat
- Gökçek twitterı yine salladı
Foto-Galeriler
YAZARLAR















































