• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.663
  • Dolar
  • 1,7655
  • Euro
  • 2,3250
  • Altın
  • 652,91
  • Ankara : 0 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Bu okulda verem kol geziyor !
Şırnak'ta 15 terörist öldürüldü
Dünya bu işkenceyi konuşuyor
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Mevlüt ''favori Fener''

Mevlüt ''favori Fener''
PSG'de forma giyen Mevlüt Lille ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'nin favori olduğunu söyledi.
01 Şubat 2010 Pazartesi 10:47

Fransa 1. Ligi'nde dün Lyon'un kendi sahasında Paris Saint Germain'i 2-1 yendiği maçta takımının tek golünü kaydeden Mevlüt Erdinç, karşılaşmanın ardından DHA'ya özel açıklamalarda bulundu.

PSG'yi attığı golle öne geçiren ancak takım 10 kişi kaldıktan sonra 2 golü kalesinde gören Paris ekibinin Türk golcüsü Mevlüt, A Milli Futbol Takımı'nın başına hala bir teknik direktör getirilmemesinin normal bir durum olmadığını ifade etti. Mevlüt, "Futbol Federasyonu'nun bir an önce bu göreve uygun birini getirmesi gerekiyor. Türkiye'de bu işi yapabilecek çok kaliteli antrenörler var. Ancak yabancı bir antrenör de Türk Milli Takımı'na çok şey kazandırabilir" dedi.

Mevlüt Erdinç, milli takımdaki yerini hak etmek için çok çalıştığını da vurgulayarak, "Gol ortalamam çok iyi. Her gün biraz daha forma giriyorum. Milli takımdaki yerimi almak istiyorum" diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin Lille karşısında favori olduğunu ve turu geçeceğine inandığını da belirten Mevlüt, "Lille'nin yakalamış olduğu başarılı seri sona erdi ve inişe geçti. Fenerbahçe şu an çok formda ve her iki maçı da kazanabileceğini tahmin ediyorum" şeklinde konuştu.

Mevlüt Erdinç, Toulouse'ye transfer olan Kazım Kazım ile hergün haberleştiklerini de sözlerine ekledi.

Dizindeki ağrının hala kendisini rahatsız ettiğini belirten Mevlüt tedavisinin sürdüğünü söyledi.

Fanatik

2005
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim