Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim
- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Eskişehir'in Sivrihisar ilçesi Gülçayır köyü yakınlarından geçen Sakarya nehrinde toplu balık ölümleri gerçekleşti.
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, unutulmaya yüz tutmuş Boşnak, Girit ve Midilli ve Ayvalık yöresine ait geleneksel yemekler yeniden hayat buldu.
ESKİŞEHİR Eskişehir'in Sivrihisar ilçesine bağlı Gülçayır köyü yakınlarından geçen Sakarya Nehri'nde toplu balık ölümlerine rastlandı.
Sakarya İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından kaçak balık avcılarına yönelik düzenlenen operasyonlar Acarlar Longozu ve Küçük Boğaz’da devam etti.
Adana'da, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB)'nın Girişimcilik Destek Programı kapsamında düzenlediği uygulamalı girişimcilik eğitimini tamamlayan 60 kursiyere, Adana Ticaret Odası.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Sakarya İl Müdürü Abdullah Keskin, Okul Sütü Akıl Küpü Projesi kapsamında Sakarya’da ihaleyi kazanan ve okullara süt dağıtımını gerçekleştiren firmanın süt üretim tesislerinde incelemelerde bulundu.
Güney Kore’nin Gyeongsangbuk-do Valisi Kim Kwan Yong ve beraberindeki heyet, 600 yıllık Osmanlı köyü olan Cumalıkızık’a hayran kaldı.
ANKARA Türkiye'nin pirinç üretim artışında son 10 yıl içinde, başlıca çeltik üreticileri Çin, Hindistan gibi ülkeleri geride bırakarak oransal olarak en fazla pirinç üretimi gerçekleştiren ülke olduğu bildirildi.
Gençleri özellikle, konut, sanayi, ulaşım ve tarım sektörlerinde, enerjinin verimli kullanılması konusunda bilinçlendirmek amacıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ile Tübitak’ın birlikte düzenlediği Orta Öğretim Kurumları arası Enerji Verimliliği Pro
Malatya’nın Kuluncak ilçesinde etkili olan dolu yağışı kayısı bahçelerinde zarara yol açtı.
Karabük’te Küçükbaş Hayvancılığı Geliştirme Projesi kapsamında 26 adet merinos ırkı koç dağıtımı gerçekleştirildi.
Rize’nin Ardeşen ilçesindeki çay üreticileri, günlük 10 kilograma kadar düşürülen kota uygulamasına karşılık, özel çay fabrikalarının yolunu tutuyor.
MANŞETLER
FIRSATLAR
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- ATM’ye dokunan yanıyor
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- "Uluslararası karalama kampanyası yürütülüyor"
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- Pasaport alacaklar dikkat
- Gökçek twitterı yine salladı
Foto-Galeriler
YAZARLAR

















































