Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim
- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Van’ın Gevaş ilçesinde, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde 3 bin 537 rakımlı Artos Dağı'na tırmanış ve yürüyüş düzenlendi.
Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, Burdurlular Derneği’nin 14. Pilav Şöleni, Bitlis Dayanışma Derneği ve Kağızmanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin etkinliklerine katıldı.
Yakalandığı kemik iliği hastalığı nedeniyle 84 yaşında hayatını kaybeden Orhan Boran, Erenköy Galippaşa Camii’nden son yolculuğuna uğurlandı.
Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen 1.Uluslararası Odunpazarı Cam Festivali kapanış töreniyle tamamlandı.
Van’da meydana gelen deprem dolayısıyla Şanlıurfa’da ağırlanan depremzedelere yönelik Kimse Yok Mu Derneği tarafından veda yemeği ve depremzedelere yardım eden hayırseverlere yönelik ödül töreni düzenlendi. Veda yemeği ve ödül törenine Şanlıurfa Valisi Ce
Van’ın Çatak ilçesinde bulunan Ganisipi Şelalesi, karların erimesiyle adeta coştu. Şelaleyi görmeye gelenler ise, köpük köpük akan suyun eşsiz manzarası karşısında piknik yaparak kırmızı benekli alabalıklardan tadıyor.
AK Parti Şırnak 4. il kongresine katılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı M. Mehdi Eker, Kürt sorununun barışçı ve huzur içinde çözülmesini istediklerini söyledi.
Van'da meydana gelen depremin ardından artçı sarsıntılarda yıkılan Bayram Otel'de hayatını kaybeden gazetecilerin aileleri, hazırlanan bilirkişi raporuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Gazetecilerin avukatı Mehmet Alptekin Ocak, bilirkişi raporunda sorum
Van’da 9 Kasım 2011 tarihinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki ikinci depremde 7 kişinin hayatını kaybettiği Aslan Oteli'ne, bilirkişi tarafından ilk deprem sonrası 'sağlam' raporu verildiği ortaya çıktı.
ANKARA AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bu meselenin çözüm yoluna girmesinden sadece terör örgütü, sadece onun siyasi uzantıları değil bu meselenin çözülüyor olmasından bazı ülkeler rahatsız, bazı çevreler rahatsız, bazı odaklar r
"3. Hücresel Sinirbilim Günleri", bilim adamlarının katılımıyla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde (OMÜ) yapıldı.
Van’ın Çaldıran ilçesini, 575 bin liralık bir harcama ile sentetik zeminli yeni bir semt sahasına kavuşturmak için başlatılan çalışmalar sürüyor.
MANŞETLER
FIRSATLAR
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- ATM’ye dokunan yanıyor
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- "Uluslararası karalama kampanyası yürütülüyor"
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- Pasaport alacaklar dikkat
- Gökçek twitterı yine salladı
Foto-Galeriler
YAZARLAR















































