Yeğeninin kocasıyla aşk yaşadı ve...

Yeğeninin kocasıyla aşk yaşadı ve...

Yeğeninin kocasıyla ilişki yaşayan teyze, aşığıyla birlikte böyle plan kurmuş...

Yeğeninin kocasıyla yasak ilişki yaşayan teyze, âşığıyla birlikte kendi eşini ve yeğenini öldürmek için plan yaptı. Katil kocayla birlikte, teyze Asya Salman da tutuklandı

Sabah'tan Harun Atalay'ın haberine göre; Feyzullah Kılıç, iddiaya göre dört yıl önce imam nikahıyla evlendiği eşi Leyla Salman'ın (23) 35 yaşındaki teyzesi Asya Salman'la yasak aşkyaşıyordu. Feyzullah ve Asya bir süre sonra eşlerini engel olarak görmeye başlayıp, Asya Salman'ın imam nikahlı eşi Uğur Ünal (30) ile Leyla'yı öldürmeye karar verdiler. 11 Ocak günü dördü birden otomobille Ihlara Yolu Kireçlik mevkisine gidip birlikte yemek yedi. Daha sonra Feyzullah av tüfeğiyle eşini ve Uğur Ünal'ı öldürdü. Asya olay yerinden uzaklaşırken teslim olan Feyzullah Kılıç, cinayetleri kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi. Ancak polis, yemekte olduğunu belirlediği Asya Salman'ı da cinayete yardım suçundan tutukladı.

"O KONUŞMAYI ŞAKA SANDIM"

Sabah Ölen kızının ardından gözyaşı döken Hatice Salman, Sabah'a konuştu. Damadı ve kız kardeşi arasındaki ilişkiden şüphelendiğini anlatan Salman, "Cinayetten 15 gün önce arabada konuşurken Asya, damadıma 'Uğur beni dövüyor. Arabamı sattı, parasını yedi, şimdi de evimi satmam için bana baskı yapıyor. Uğur'u ortadan kaldıralım' dedi. Ama ben şaka sandım. Ciddiye almadım" dedi. Hatice Salman, cinayetin işlendiği gece ise kızının damadı ile evden ayrıldığını anlatarak, Sabah kızımı aradım, telefonu Asya açtı. Sonradan öğrendim ki damadımla bir olup, kızımı öldürmüşler. Yanına gitsem beni de öldüreceklerdi" dedi.