- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8425
- Euro

- 2,3065
- Altın

- 619,17
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Yemen Devlet Başkanı Salih tedavi için ABD'de
WASHINGTON Yemen Devlet Başkanı Ali Abdullah Salih'in tedavi göreceği ABD'ye geldiği bildirildi.
Yemen'in Washington Büyükelçiliği'nden yapılan açıklamada, Salih'in kısa ve özel bir tıbbi ziyaret amacıyla dün akşam ABD'ye geldiği belirtildi.
Açıklamada, Salih'in tedavi görmek üzere New York'taki bir hastaneye nakledilmesinin beklendiği kaydedildi.
Salih, tedavi için gideceği ABD'ye uçmadan önce geçen hafta Umman'a gelmişti ve bu süreden beri bu ülkede bulunuyordu. Salih'in hafta içinde Umman'dan ABD'ye hareket ettiğine dair iddiaların da yanıltıcı olduğu belirtildi.
ABD Dışişleri Bakanlığı, Salih'in, ABD'de tedavisinin gerektirdiği kadar "sınırlı bir süre" kalacağını bildirmişti.
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Salih'in vize talebinin "onaylandığı" belirtilerek, "Bu ziyaretin tek amacının tıbbi olduğu, Salih'in, tedavinin gerektirdiği süre kadar kalacağı" kaydedilmişti.
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- ATM’ye dokunan yanıyor
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- "Uluslararası karalama kampanyası yürütülüyor"
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- Pasaport alacaklar dikkat
- Gökçek twitterı yine salladı
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Kadınları etkilemenin en kolay yolu
Yağlarınızdan kurtulun...
Yaşlanma etkilerine karşı...














































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.