Yeni dizi ''Wayward Pines'' başlıyor

Yeni dizi ''Wayward Pines'' başlıyor

Blake Crouch’un çok satan romanından diziye uyarlanan Wayward Pines, 14 Mayıs’tan itibaren her Perşembe 22:30’da FX’te başlıyor.

Altıncı His ve İşaretler gibi kült gerilim filmlerinin yönetmeni, Oscar adaylı M. Night Shyamalan’ın baş yapımcı olduğu, tüm dünya ile aynı anda FX ekranlarında yayınlanacak olan Wayward Pines, 14 Mayıs Perşembe günü 22:30’da başlıyor. Adeta bir yıldızlar geçidinin yapıldığı dizide, Oscar adaylığı bulunan Matt Dillon, geçmişiyle efsaneleşen Juliette Lewis, Oscar ödüllü oyuncular Terrence Howard ve Melisa Leo’nun yanı sıra Carla Gugion ve Toby Jones gibi ünlüler yer alıyor.

İki kayıp ajanın izini sümek için Wayward Pines kasabasına giden gizli servis ajanı Ethan Burke’ü canlandıran Matt Dillon, dizide esrarengiz olaylara karışıyor.  Araştırmaya giderken  gizemli bir şekilde bilincini kaybeden ve hastanede uyanan Burke, bu garip kasabanın sırrını çözmeye ve kayıp ajanları bulmaya çalışıyor. Kasabanın içine hapsolduğu gerçeğiyle yüzleşen Ethan Burke’ün maceraları, tüm dünya ile aynı anda FX’te başlıyor.

Etiketler wayward pines fx