Yeni Megane RS (Galeri)

Yeni Megane RS (Galeri)

Megane RS 2010'un ilk yarısında ülkemizde olacak..

Renault çatısı altında olan ve markanın spor otomobillerinin geliştirilmesinden sorumlu “Renault Sport Teknoloji” imzasını taşıyan yeni Megane RS, 2010 yılının ilk yarısında Türkiye’ye de getirilecek.

Yeni Megane serisinin coupe versiyonu üzerine geliştirilen Megane RS, spor otomobil tutkunlarının övgüyle andığı eski versiyonlarının şöhretini daha ileri götürmek üzere hayata geçmiş. Görüntüsüyle “çılgınlığının” ipuçlarını veren yeni Megane RS, 250 HP güç üreten 2.0 lt turbo motorla donatılmış.

Bununla da yetinilmeyip, sportif sürüş zevkini üst düzeye çıkartmak amacıyla Megane RS’e iki farklı şasi seçeneği eklenmiş. Normal yol koşulları için “spor” şasiyle alınabilen araç, özellikle pistlerde daha fazla performans isteyenler için de kilitli diferansiyele sahip “Cup” şasi seçeneğiyle sunulacak.

F1 teknolojisinin izleri
Standart Megane Coupe’den farklı renkleri, geniş hava ızgarası, aracın yol tutuşunu iyileştiren hava difüzörü, arka spoyler, merkezi egzost çıkışı gibi unsurlarla ayrılan RS, deri spor koltuklar, dış renkle uyumlu emniyet kemerleri, otomatik klima gibi konfor donanımları bulunmakta.

Yeni Megane RS’te performansla ilgili iki unsur da bulunuyor. Bunların ilki, Renault Sport Dynamic Management adı verilen ve sürücünün elektronik pilotaj yardım düzeyini seçmesini sağlayan sistem. Bu sistem ESP, Çekiş Kontrolü, motor tepkileri gibi unsurları sürüşe göre orkestra şefi gibi yönetiyor. Diğer ilginç sistemse, Formula1’den alınma. Renault Sport Monitor adı verilen sistem, sürücüye motor, motor performansı, araç kullanım performansı, kronometre gibi bilgileri iletiyor.

YENİ MEGANE RS FOTOĞRAFLARI DİĞER SAYFALARDA...

[PAGE]
Yeni Megane RS (Galeri) - Resim : 1
[PAGE]
Yeni Megane RS (Galeri) - Resim : 2
[PAGE]
Yeni Megane RS (Galeri) - Resim : 3
[PAGE]
Yeni Megane RS (Galeri) - Resim : 4
[PAGE]
Yeni Megane RS (Galeri) - Resim : 5