• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
ATM’ye dokunan yanıyor
Şırnak' ta çatışma: 1 teğmen şehit !
Başbakan'ı eleştirenler bilimden uzak
Komutana sahip çıktı
Ankara HaberleriDiğer İller
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Yenimahalleliler Alzheımer'ı Öğrendi

25.01.2012 14:47

Yenimahalle Belediyesinin vatandaşlara yönelik sağlık hizmetleri devam ediyor.

Yenimahalleli vatandaşları Alzheimer hastalığı hakkında bilinçlendirmek amacı ile Yenimahalle Belediyesi ve Lions Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği 'Yaşlılık, Bunama ve Alzheimer' konulu konferans Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Salonunda gerçekleşti. Konferansa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Lions Kulübü Genel Yönetmeni Hüsamettin Ocak, Alzheimer Komitesi Başkanı Prof. Dr. Şafak Gücer, Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Kaynak Selekler, Ayvalı, Barış ve Yenimahalle Lions Kulübü üyeleri ve çok sayıda

Yenimahalleli katıldı. Alzheimer hastalığı ile ilgili önemli bilgilerin verildiği toplantıda tanı ve tedavi konularındaki gelişmeler de anlatıldı.

Konferansta bir konuşma yapan Yaşar, Alzheimer hastalarının sayılarındaki artışa dikkat çekerek, "Dünyada yaşlı nüfus giderek artıyor. Yaşlı nüfus arttıkça, yaşlılarda daha fazla görünen Alzheimer hastalığının önemi de artıyor. Yerel yönetim olarak gönüllü kuruluşların da desteği ile vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye çalışıyoruz. Lions Kulübü'ne bu konuda verdiği katkılardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Lions Kulübü Genel Yönetmeni Hüsamettin Ocak, farkındalık oluşturmak amacıyla hazırladıkları proje kapsamında kendilerine destek veren Başkan Yaşar'a teşekkür ederek çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Alzheimer Komitesi Başkanı Şafak Gücer ve Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kaynak Selekler'in konuşmacı olarak katıldığı konferansta, Alzheimer hastalığının belirtileri tanı ve tedavi şekilleri konusunda bilgiler verildi. Selekler'in bilgisi ve renkli anlatımıyla son derece keyifli geçen konferansa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiler.

Vatandaşlardan gelen soruların da cevaplandırıldığı konferans sonunda, Lions Kulübü Genel Yönetmeni Hüsamettin Ocak, konuşmacılara katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

73
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Süper Lig'in yeni takımı belli olduFutbolcular yumruklaştı, tribünler karıştı!Milli takım kampında tatsızlık!Uluslararası karalama kampanyası yürütülüyorPasaport alacaklar dikkat''Futbolcular çok özel hayvanlardır''Bütün dünya onun hamile kalmasını bekliyorGökçek twitterı yine salladıAcilde para isteyen kapanacakİzmir'de sapık baba dehşeti
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim