Yer yarıldı içine girdi !

Yer yarıldı içine girdi !

Lisede yeni tanışan iki kızdan bir süredir haber alınamıyor.

İzmir'in Konak İlçesi’ndeki lisede aynı sınıfta eğitim gören ve okulun açılmasıyla birlikte arkadaşlık kuran kız öğrenciler 17 yaşındaki Y.A. ile Y.D.’den geçen perşembe gününden beri haber alınamıyor. Aileler polise kayıp başvurusunda bulunurken, iki kız tüm aramalara rağmen henüz bulunamadı.

Göztepe Kız Meslek Lisesi’nde eğitim gören Y.A. ile sınıf arkadaşı Y.D., geçen perşembe günü okuldan birlikte çıktı. Geç saat olmasına rağmen eve gitmeyen kızlardan Y.D.’nin Yeşilyurt Semti’nde oturan ailesi ile Y.A.’nın Hatay Semti’nde oturan ailesi polise gidip kayıp başvurusunda bulundu. Yaşları 18’den küçük olan iki kızın bulunması için Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Aramalara rağmen iki kızın da izine henüz ulaşılamadı. 10. sınıf öğrencisi olan Y.A.’nın annesi Aysel A. (39) ile babası Ümit A. (39) biran önce kızlarına kavuşmak istediklerini dile getirdi. Kızlarını bulmak için aramadık yer bırakmadıklarını kaydeden Aysel A. ve Ümit A., Y.D.’nin ailesinin de kendileri gibi kızlarını bulmak için çaba harcadıklarını aktardı.

ARKADAŞLARI MERAK İÇİNDE

Kayıp iki kızın arkadaşları da en az aileleri kadar endişeli. Günlerdir haber alınamayan kızlardan Y.D.’nin Facebook’taki kişisel sayfasında son olarak geçen 28 Eylül’de ’Hayat b.k gibi yanlışlar çoğaldı mutsuzluk artı’ diye paylaşımda bulunması üzerine, arkadaşları ’Ya kendi mi gitmiş bir yerlere biri mi kaçırmış? Bilen biri varsa lütfen bilgi versin’ yazdı.