Amerika Kapılarını Türklere Açıyor

Amerika Kapılarını Türklere Açıyor

Amerika'ya yerleşme, orada yaşama ve iş kurma hayallerinizi ertelemeyin.

Amerika bu yıl 55.000 vatandaşı alacağını duyurdu. Hem Türk hemde Amerikan vatandaşı olabileceksiniz. Amerikan vatandaşlarının sahip olduğu tüm haklardanyararlanabileceksiniz.

 
Amerikan Yeşil Kart'ına sahip olduğunuzda elde ettiğiniz avantajlar oldukça cazip.
 
Green Card sahibi olduktan sonra, Amerikan Devlet Üniversiteleri’ne burs başvurusu yaparak eğitim masraflarınızda %80 indirim alma hakkına sahip olursunuz. İstediğiniz her işe başvurabilirsiniz, devlet daireleri dahil, her yerde çalışabilirsiniz, isterseniz kendi işyerinizi de açabilirsiniz. Herhangi bir Amerikan vatandaşının sahip olduğu haklara siz de sahip olursunuz.
 
Amerikan Yeşil Kart başvuruları için herhangi bir yaş sınırı yok. Evli veya bekar olmanız da fark etmiyor. Üstelik evli çiftlerden herhangi biri yeşil kart aldığında eşiyle beraber 21 yaşın altındaki çocuklarına da tüm imkanlardan yararlanma şansı doğuyor.
 
Bu yıl Türkiye ve Suriye arasında tırmanan gerginliğin bölgesel bir savaşa dönüşmesi korkusu yaşayanların geleceklerini güvence altına almak için Yeşil Kart başvurularına yoğun talep gösterileceği tahmin ediliyor.
 
Yeşil Kart sahibi olabilmek için ingilizce veya herhangi bir yabancı dil bilme şartı aranmıyor. Ayrıca yaşınız kaç olursa olsun Yeşil Kart alabiliyorsunuz.
 
Türkiye'de YesilKart.com.tr üzerinden gerçekleştirilebilen başvurular, burada incelendikten sonra Amerika Göçmenlik Bürosu'na iletiliyor.
 
Sizde www.yesilkart.com.tr üzerinden hemen başvurunuzu gönderebilirsiniz.