• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.663
  • Dolar
  • 1,7655
  • Euro
  • 2,3325
  • Altın
  • 651,49
  • Ankara : -2 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Dünya bu işkenceyi konuşuyor
Bu listede sizin de adınız olabilir
İşte PKK'nın infaz belgeleri
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Yetenek kampı başlıyor!

Yetenek kampı başlıyor!
2010 Jordan Brand Classic etkinlikleri kapsamında, gerçekleştirilen kamp başlayacak.
05 Mart 2010 Cuma 16:10

2010 Jordan Brand Classic etkinlikleri kapsamında Avrupa'nın en başarılı basketbol yeteneklerini belirlemek üzere gerçekleştirilen kamp, yarın İstanbul'da başlayacak.

Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda iki gün sürecek kampa 15-16 yaş grubundaki 40 sporcu katılacak.

Bu 40 oyuncu Nisan ayında yapılacak Jordan Brand Classic'teki uluslararası turnuvada yer alabilmek için iki gün boyunca yoğun antrenman programına tabi tutulacak. Kampta başarılı olacak en iyi 10 oyuncu ise yakın bir tarihte dünyanın geri kalanından seçilecek 6 oyuncu ile birlikte New York'taki takıma katılma şansını elde edecek.

İstanbul'daki basketbol kampının ilk gününde ise oyuncular, hem ABD'den, hem Avrupa'dan gelen antrenörler eşliğinde idman yapacaklar. Organizasyonun ikinci gününde ise kampın en iyi iki takımı 7 Mart Pazar günü all star maçında karşılaşacak. Avrupa kampın sonucunda New York'ta ülkelerini temsil edecek 10 en değerli oyuncu seçilmiş olacak.

TAM KADRO NİSAN'DA AÇIKLANACAK

Jordan Brand Classic International takımının tam kadrosunun Nisan ayında açıklanacağı bildirilirken, İstanbul'daki kampa bir Türk oyuncunun da katıldığı öğrenildi.

Kampla ilgili Gayrettepe'deki Point Otel'de basın toplantısı düzenlenirken, Jordan Brand International Genel Müdürü Gentry Humphrey 15-16 yaşındaki en iyi oyunculara da efsane basketbolcu Michael Jordan'ın imkanlarını sunmak istediklerini söyledi.

Humphrey, kampa katılan sporcuların hem idman yapıp, hem de birbirleriyle yarışacaklarını belirterek, ''Kamp boyunca becerilerini ortaya koyacaklar. Bu kamp Michael Jordan değerleri üzerine inşa edildi. Antrenörleri de kendisi seçiyor. O da işin içinde'' dedi.

Gentry Humphrey, İstanbul'da tespit ettikleri oyuncular olduğunu ve Türkiye'deki oyuncuların Avrupa'dakilerden daha heyecanlı olduğunu sözlerine ekledi.

Global Sports Marketin Direktörü Dale Allen ise 10 oyuncu seçeceklerini ve belki bir gün bu oyuncuların Michael Jordan düzeyinde mücadele edeceğini dile getirdi.

616
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim