• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 54.810
  • Dolar
  • 1,8425
  • Euro
  • 2,3065
  • Altın
  • 619,17
  • Ankara : 13 °C
  • İstanbul : 16 °C
  • İzmir : 13 °C
  • Adana : 16 °C
  • Antalya : 15 °C
  • Diyarbakır : 13 °C
ATM’ye dokunan yanıyor
Şırnak' ta çatışma: 1 teğmen şehit !
Başbakan'ı eleştirenler bilimden uzak
Komutana sahip çıktı
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Yılbaşı gecesi vapurları Paro'dan herkese bedava

Yılbaşı gecesi vapurları Paro'dan herkese bedava
Paro 2012’ye hızlı giriyor; yılbaşı gecesi akşam 9’dan sabah 5’e kadar ek vapur seferleri Paro’dan yeni yıl hediyesi.
30 Aralık 2011 / 11:14

Paro 2012’ye hızlı giriyor;  Türk kara sularında ilk defa yılbaşı gecesi akşam 9’dan sabah 5’e kadar ek vapur seferleri Paro’dan yeni yıl hediyesi.

Paro, tüketicilerin yeni yılını kutlamak ve bu vesileyle tüketicilere yılbaşı gecesi ek seferlerle ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla yolcuların vapur ücretlerini de üstlenerek bedava seyahat etme olanağı sunuyor. 31 Aralık 2011 yılbaşı gecesi saat 21.15’den 05.00’e kadar İstanbul Şehir Hatları ek seferleri kapsamında belirtilen hatlardaki vapur seferleri yolcular için ücretsiz olacak.

Türk kara sularında ilk kez yapılacak ‘vapurlarda yılbaşı gecesi bedava ulaşım imkânı’ uygulamasından, yalnız Parolu kart sahipleri değil, İstanbul’da yaşayan herkes yararlanacaktır. Paro’nun Arçelik, Aygaz bayilerinde satılan Pürsu ve İstanbul  Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları’nın katkılarıyla düzenlediği proje kapsamında, İstanbullulara Şehir Hatları Vapurları ile avantajlı seyahat imkânı sağlanacak.

Ücretsiz ek seferler, Kadıköy-Beşiktaş hattında saat 21.15'den, Kadıköy-Karaköy hattında ise saat 21.30'dan itibaren 30 dakika aralıklarla karşılıklı olarak düzenlenecek. Kadıköy-Karaköy hattında vapurlar Haydarpaşa İskelesi’ne uğramayacak.

Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Engin Oytaç, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “2011 Paro’nun büyümeye devam ettiği bir yıl oldu, biz de bu mutluluğu herkesle paylaşmak istedik. Aklınla Bin Kazan söylemiyle yola çıkan Paro, bu sene düzenlediği yaklaşık 2.500 kampanya ile 26’ya yükselen üye şirkete ve 13 milyona yakın Parolu kart sahibi tüketiciye kazandırmaya devam etmiştir. Tüketiciye dokunan markamız Paro sponsorluğunda yılbaşına yönelik yaptığımız bu etkinlik ile tüketicilerimize, Paro Yıldızlar Topluluğu üyesi işyerlerimize ve projeye olan değerli destekleri için Arçelik, Aygaz, Pürsu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatlarına teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Yeni yılınız kutlu olsun!” dedi.

Paro hakkında;

Paro, katılımcı üye işyerlerinden Parolu kart kullanılarak alışveriş yapıldığında, Paropuan kazandıran ve bu puanı herhangi bir katılımcı üye işyerinde harcama imkânı veren bir müşteri programıdır. Paro, tüketicilere kampanyalar, indirimler ve yüksek avantajlar sağlarken katılımcı üye işyerlerine de ilave ciro sağlamaktadır.

Paro Program Üyesi İşyerleri: Alfa Romeo, Arçelik, Avis, Aygaz, Beko, Beta, BiRi, Burger King, Chicco, Divan, Dockers, D&R, Fiat, Ford, Forever New, KFC, Koçtaş, Levi’s, Mogaz, Opet, Pizza Hut, Sarar, Setur, Step, Tresera, Yurtiçi Kargo.

2006 yılında yeni iş modeli ile relanse edilen Paro, üye işyerlerinin kendi sadakat programlarını ayrıca oluşturmalarına ihtiyaç bırakmadan onlara müşteri odaklı pazarlama faaliyetlerinde bütünleşik hizmetler sunmaktadır. Paro üyesi işyerleri, Paro ile kendi müşterilerini tanıyabildikleri gibi, Paro’nun satış-servis noktalarındaki gerçek zamanlı entegrasyonu ile tüketicilere satış noktasında erişebilmektedirler. Milyonlarca aktif kartlı üyesi ile Paro, Türkiye’nin sektörler üstü en büyük sadakat programı ve müşteri ilişkileri yönetimi (CRM) platformu niteliğindedir.

Ayrıntılı bilgi için: www.paro.com.tr

185
    * Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere ilk yorum yapan siz olun.
MANŞETLER
Süper Lig'in yeni takımı belli olduFutbolcular yumruklaştı, tribünler karıştı!Fazla yağlarınızdan kurtulunMilli takım kampında tatsızlık!Uluslararası karalama kampanyası yürütülüyorPasaport alacaklar dikkat''Futbolcular çok özel hayvanlardır''Bütün dünya onun hamile kalmasını bekliyorGökçek twitterı yine salladıAcilde para isteyen kapanacak
FIRSATLAR
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim