Yıldız Erkekler Futbol Turnuvasında Özel Gülpembe Ortaokulu ilçe birincisi oldu

Yıldız Erkekler Futbol Turnuvasında Özel Gülpembe Ortaokulu ilçe birincisi oldu

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası'nda İslahiye Özel Gülpembe Ortaokulu ilçe birincisi oldu.Gaziantep’in İslahiye ilçesinde düzenlenen yıldız erkekler futbol turnuvasında...

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası'nda İslahiye Özel Gülpembe Ortaokulu ilçe birincisi oldu.

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde düzenlenen yıldız erkekler futbol turnuvasında İslahiye Özel Gülpembe Ortaokulu tüm rakiplerini yenerek İslahiye birnicisi oldu. İlerleyen günlerde ise Gaziantep il geneli yapılacak turnuvada İslahiye'yi Özel Gülpembe Ortaokulu temsil edecek.

2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında okullar arası düzenlenen Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası'na 12 ortaokul takımı katıldı. Atatürk Stadyumu'nda yapılan ve büyük çekişmelere sahne olan futbol turnuvasında Özel Gülpembe Ortaokulu tüm rakiplerini yenerek namağlup şekilde ilçe birincisi oldu.

Özel Gülpembe Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Özcan Şimşek, iyi bir antreman programı uyguladıklarını ve disiplinli çalışma sonucunda İslahiye birinciliğini elde ettiklerini, elde edilen bu başarının sporcuların gösterdikleri gayret ve mücadele sonucunda olduğunu söyledi. Sporcularını tebrik eden Şimşek, Gaziantep il geneli yapılacak turnuvalarda da Gülpembe Ortaokulu olarak birinci olmayı hedeflediklerini belirtti.

Okul Müdürü Şahin Şahin ise yaptığı açıklamada, turnuvada elde edilen bu birinciliğin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi. Ayrıca bu birinciliğin sadece futbolda olmadığını önceki yıllarda basketbolda, masa tenisinde ve atletizm yarışmalarında da birincilik elde ettiklerini söyledi.

Başarının dayanışmadan kaynaklandığını da belirten Şahin, ''Kazanılan bu birincilikler tüm okul kadromuzu ve velilerimizi mutlu etmektedir. Bu başarılarda emeği geçen öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim." dedi.

CİHAN