Yıldızeli Atatürk Ortaokulu Öğrencileri Atletizm Yarışları’nda Sivas’ı Temsil Edecek

Yıldızeli Atatürk Ortaokulu Öğrencileri Atletizm Yarışları’nda Sivas’ı Temsil Edecek

Anadolu Atletizm ligine katılmak için Sivas’tan katılacak olan sporcuları belirlemek amacıyla yapılan seçmelere Yıldızeli Atatürk Ortaokulu öğrencileri damga vurdu.Konuyla ilgili bilgi veren Okul Müdü...

Anadolu Atletizm ligine katılmak için Sivas’tan katılacak olan sporcuları belirlemek amacıyla yapılan seçmelere Yıldızeli Atatürk Ortaokulu öğrencileri damga vurdu.

Konuyla ilgili bilgi veren Okul Müdür Hacı Ahmet Şahinbay, “Öğrencilerimiz beden eğitimi öğretmeni İsmail İlter ile beraber seçmeler için Sivas’a giderek yapılan yarışlara katıldı. Yarışlar sonucunda öğrencilerimizden Şahin Öküt 300 metrede, Mikail Kaya 2 bin ve 800 metrede, Esra Hançerli bin 500 metrede, Hürrem Temel 100 metrede, Amine Çam 800 ve 300 metrede, Tülay Doğru uzun atlamada il birincisi oldu. Mehmet Fatih Köse gülle atma, Ali Çamcı 3 adım uzun atlamada ve Erdem Çulbasan’da 100 metre engelli koşuda il ikincisi oldu. Yapılan yarışlar sonucunda il birincisi olan öğrencilerimiz Kırşehir’de yapılacak olan yarışlarda Sivas’ı gururla temsil edeceklerdir.” dedi.

Şahinbay, yarışlara katılan bütün öğrenciler dereceye girerek geleceğin atletizm sporcuları olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini de sözlerine ekledi.