Yine aynı hastane, yine cenin !

Yine aynı hastane, yine cenin !

Aydın Kadın Doğum Hastanesi'nin pis su atık rögarının bulunduğu bölümde, bir cenin daha bulundu.

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin pis su atık rögarının bulunduğu bölümde, bir ay arayla ikinci kez cenin bulundu.

Her sabah düzenli olarak hastane bahçesindeki temiz ve pis su atık rögarını temizleyen görevli, bugün saat 09.00 sıralarında beton kapağı açıp 2 metre derinliğindeki çukura girdi. İlki geçen 6 Şubat'ta olmak üzere aynı yerde ikinci kez cenin bulan görevli, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine polis inceleme başlattı. Ceninin yaklaşık 4 aylık olduğu belirtildi. Olay Yeri İnceleme Şubesi ekipleri ile savcısının incelemesi sonrası torbaya konulan cenin, incelenmek üzere hastanenin morguna kaldırıldı.

ayni-hastane-ayni-rogar-cukuru-ikinci-cenin-5361585.jpeg

Yaklaşık iki saat süren çalışmalar sırasında, meraklı kalabalık polise zor anlar yaşattı. Kalabalık polis ve özel güvenlik ekiplerince güçlükle uzaklaştırıldı. Atık su rögarının servisler ve yatan hasta bölümüne bağlı olduğu kaydedildi. Ceninin hastanenin bu bölümlerinden de sürüklenmiş olabileceği belirtildi. Ceninin kime ait olduğu, düşük mü yapıldığı yoksa kürtaj ile mi alındığının tespit edilmesi için soruşturma başlatıldı.