Yok böyle bir aldatma !

Yok böyle bir aldatma !

Cem Yılmaz'ın gösterisinde dediği gibi ünlüler bile bu haberi okuyunca "Hani bizdik marjinal" diyecek..

Yasak aşktan hamile kalan kadın sahte imzayla kürtaj yaptırdı. Koca ve erkek kardeşi eşlerinin amca oğlu olan iki kişiyle ilişki yaşadığını öğrendi

Sabah'tan Orhan Asiltürk'ün haberine göre İstanbul Esenyurt'ta yaşayan bir kadın, kocasını aldattı. Sevgilisinden hamile kaldı. Kocasının imzasını taklit edip kürtaj yaptırdı ve yakalandı. Şoför koca Z.B. (42) erkek kardeşi A.B.'nin eşinin de yaşadığı yasak aşk sayesinde karısıyla ilgili gerçeği öğrendi.

 

Önce 4 çocuğunun annesi, 17 yıllık eşi C.B.'yi boşamak için mahkemeye başvurdu. Ardından da kürtaj işlemi nedeniyle hastaneye, doktora, eşine ve eşinin sevgilisine 470 bin liralık tazminat davası açtı.

Z.B. geçen yıl yaptığı suç duyurusunda "Erkek kardeşim A.B., bir gün eşini telefonda biriyle konuşurken yakaladı. Telefondaki kişi, eşine 'C.B. çocuk aldırdı her gün çıkıyor, sen niye çıkmıyorsun?' demiş.

Kardeşim eşini sıkıştırarak hem kendisinin hem de benim aldatıldığımı öğrenmiş. Birlikte oldukları kişiler de amca çocuklarıymış" dedi. Polise ifade veren C.B. ise "Anlık düşünceyle ilişkim oldu. Eşimle birlikte yaşamak istiyorum" diye konuştu.