Yok böyle bir tecavüz girişimi

Yok böyle bir tecavüz girişimi

Balkona tırmanıp tecavüze kalkıştı, serbest bırakıldı.

Samsun'da çalıştığı fırının üst katında oturan 29 yaşındaki Ç.D.'nin evine balkona tırmanarak giren ve tecavüz girişiminde bulunan 23 yaşındaki Bilal A., 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Sanık kararla birlikte tahliye edildi.




 

0Sitene Ekle

 

İlkadım İlçesi'nde geçtiğimiz Mart ayında meydana gelen olayda, bir fırında çalışan Bilal A., iddialara göre gece 02.00 sıralarında işyerinin üst katındaki dairenin balkonuna tırmandı.
Annesiyle birlikte oturan Ç.D'nin yatak odasına girerek ağzını kapatıp, bağırmasına engel olan Bilal A. "Bu gece benim gönlümü yapacaksın" diyerek tecavüz etmek istedi. Ç.D'nin karşı koyması üzerine çıkan gürültüye annesi uyandı. Kadının kızına seslenmesi üzerine korkuya kapılan Bilal A., balkondan atlayarak kaçtı. Şikayet üzerine yakalanan ve tutuklanan Bilal A. Samsun 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün son kez hakim karşısına çıktı.

Sanık, Ç.D. ile ilişkiye girmek için odasına girdiğini belirterek, "Bağırmaması için ağzını kapadım ancak istemeyince hiçbir şey yapmadan gittim" dedi. Duruşmaya katılan Ç.D. ise sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.

Bunun üzerine mahkeme sanığa basit cinsel istismar ve konut dokunulmazlığı ihlal suçlarından toplam 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi. Mahkeme kararla birlikte Bilal A'nın cezaevinde kaldığı süreyi dikkate alarak tahliye etti.