• Haber3 FaceBook
  • Haber3 Twitter
  • Haber3 Friendfeed.com
  • Haber3 RSS
  • IMKB
  • 60.663
  • Dolar
  • 1,7665
  • Euro
  • 2,3295
  • Altın
  • 650,55
  • Ankara : -2 °C
  • İstanbul : 2 °C
  • İzmir : 5 °C
  • Adana : 8 °C
  • Antalya : 7 °C
  • Diyarbakır : 0 °C
Çerkezler ve Lazlar da anadil için karar aldı
Diyarbakır'ı karıştıran neden !
Dünya bu işkenceyi konuşuyor
Bu listede sizin de adınız olabilir
Yazıyı küçült/büyüt :Yazıyı küçültYazıyı büyüt

Yönetmen, Tamer'i kıskandı

Yönetmen, Tamer'i kıskandı
Film tanıtımında gözler Tamer Karadağlı'ya çevrili olunca..
08 Mart 2010 / 11:13

Tamer Karadağlı'nın da başrolünde yer aldığı "Karanlık Hesaplaşma" filminin tanıtımında gözler ünlü oyuncunun üzerinde olunca, filmin yapımcısı şok bir tepki ortaya koydu.

Scott Adkins, Hande Subaşı, Tamer Karadağlı, Kenan Işık'ın başrollerini paylaştığı, ünlü Hollywood yönetmeni Andrzej Bartkowiak'ın yönettiği Hollywood-Türkiye ortak filmi "Karanlık Hesaplaşma"nın tanıtıldığı, aynı zamanda yöetmenin doğum gününün kutlandığı gecede ilginç olaylar yaşandı. Ayakligazete.com'un haberine göre, gecenin düzenlendiği Etiler Küpeşte Restaurant'a Tamer Karadağlı, Arzu Balkan ve filmin yabancı oyuncuları katıldı.

Tanıtımda gergin anlar yaşandı

Hande Subaşı ve Kenan Işık'ın yer almadığı gecede gözler, filmin Türk oyuncuları arasında katılan tek isim olan Tamer Karadağlı'nın üzerindeydi. Eski eşi Arzu Balkan'la yemeğe katılan ve gece boyunca ciddi tavırlarıyla dikkat çeken Tamer Karadağlı, yalnızca filmle ilgili konularda konuşmaya gayret etti. Buna rağmen filmin yabancı oyuncularına ve yönetmenine olan ilginin azladığından şikayet eden yapımcı Fatih Usta, bu durumdan şikayetçi olarak basın mensuplarına sert çıkışlar yaptı. Bunun üzerine basın mensupları geceden ayrıldı ve tanıtım gergin bir şekilde sona erdi.

Etiketler: gece
1163
 
Foto-Galeriler
YAZARLAR
Haber3Group © 2001-2012 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz.

Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim