Yozgat Bağımsız Milletvekili Lütfullah Kayalar Sarıkaya’da Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Yozgat Bağımsız Milletvekili Lütfullah Kayalar Sarıkaya’da Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Yozgat bağımsız milletvekili adayı Tarım, Orman Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, seçim karargahının açılışı için gittiği...

Yozgat bağımsız milletvekili adayı Tarım, Orman Köyişleri ve Maliye eski bakanlarından Lütfullah Kayalar, seçim karargahının açılışı için gittiği Sarıkaya ilçesinde halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Karargah açılışı öncesinde esnaf ziyaretinde bulunan Kayalar, pazarcılarla sohbet edip, alışveriş yapan vatandaşların taleplerini dinledi. Bağımsız Yozgat Milletvekili Adayı Lütfullah Kayalar, Sarıkaya ilçe girişinde sevenleri tarafından karşılandı. Sarıkaya ilçesinde yeniden işletmeye açılan ayakkabı fabrikası tesislerini ziyaret edip, yönetici ve çalışanlarıyla sohbet eden Kayalar, işletme hakkında bilgi aldı, fabrikanın ilk açılışında bulunduğunu hatırlatıp, el değiştirdikten sonra yeniden işletmeye açılmasından son derece mutlu olduğunu, Yozgat'ta istihdam oluşturacak atılımlarda bulunanlara her zaman destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Daha sonra ilçe merkezi girişinden başlayarak, esnafı ziyaret eden Kayalar, Sarıkaya'da kurulan pazarı da ziyaret etti. Pazarcı esnafı ile birlikte pazardan alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet edip, sorunlarını ve isteklerini dinleyen Kayalar, kendisine iletilen talep ve isteklerin makul olduğunu, sorunların ise çözümlenemeyecek sorunlar olmadığının altını çizdi.

Kayalar, esnaf ziyaretinin ardından seçim karargahı binasına gelerek açılışını yaptı. Kalabalık bir taraftar topluluğunun hazır bulunduğu seçim karargahı açılışında konuşan Kayalar, "Bütün Türkiye, yeni bir oluşumu bekliyor. İnsanlar Türkiye'nin her tarafından artık bir siyasi hayattaki doğum sancılarını hissediyor, halkımız yeni bir siyasi parti oluşumunu bekliyor. Bu oluşumun filini aşılamak üzere çıktığımız bu yolda, verilecek destekle Yozgat, Türkiye için bir tarih yazacaktır" dedi.

Kayalar, seçim karargahı açılışı sonrasında ise Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel'i de makamında ziyaret edip, bir süre görüştü.

Kaynak: İHA