Yozgat Din Görevlileri Derneğinden Diva-sen’e Ziyaret

Yozgat Din Görevlileri Derneğinden Diva-sen’e Ziyaret

Yozgat Din Görevlileri Derneği Başkalığına seçilen Feyzullah Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri Diva-Sen Yozgat Şube başkanı Osman Taşçı'yı ziyaret...

Yozgat Din Görevlileri Derneği Başkalığına seçilen Feyzullah Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri Diva-Sen Yozgat Şube başkanı Osman Taşçı'yı ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimde Yozgat Din Görevlileri Dernek Başkanı Feyzullah Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri Şevket Şimşek, Mehmet Karaduman, Adnan Akyüz, Mehmet Başaran, Mustafa Güngör, Harun Yozgat, Fevzi Cantürk ve Bekir Karadavut, Diva-Sen Yozgat Şube Başkanı Osman Taşçı'yı ziyaret etti.

Ziyaretlerinden dolayı Dernek Başkanı Feyzullah Şimşek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Diva-Sen Yozgat Şube Başkanı Taşçı, "Biz bu yollara hiçbir menfaat gözetmeden önce Allah'ın rızası sonrada arkadaşlara destek için bu yola girdik. Biz sendika olarak sizler dernek olarak din görevlisi kardeşlerimize acısında, sevincinde yanında olmak kaydıyla çok tecrübeli hocalarım var zaman zaman onlarda bu görevleri üstlendiler, onlarında tecrübelerinden faydalanarak inşallah daha güzel günler olacak. Dernek Başkanımız Feyzullah Şimşek ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum" dedi.

Din Görevlileri Dernek Başkanı Feyzullah Şimşek'de "Benden önce Din Görevlileri Dernek Başkanlığı yapmış arkadaşlarımız Harun Yozgat, Mehmet Başaran ve Kerem Tekin kardeşimizin çok değerleri hizmetleri olmuştur, verdiği hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Din Görevlileri Derneği'nin bir sendika olmadığını dile getiren Şimşek, " Din Görevlileri Derneğinin üye sayısını artırmamız lazım. Bu hizmet yolunda da yanlış yapmadan devam etmemiz ve üyelerimizin takdirine değerlerine layık olmak istiyoruz. Bizim Din Görevlileri Derneği olarak sadece üyelerimiz gelecek değil, üye olsun olmasın, bizim oradaki faaliyetlerimizin derneğimizin amacı "Toplumsal dayanışmayı, birleşmeyi, halkın gerekirse fetva amaçlı sorabileceği sorular varsa gelip orada sorabilmeleridir. Acı günlerinde tatlı günlerinde onlara yardımcı olabileceğimiz işleri gerçekleştirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA