Yozgat Eczacılar Odası Genel Sekreteri Eczacı Hüseyin Alp Doğan Basın Mensupları Piknikte Bir Araya Geldi

Yozgat Eczacılar Odası Genel Sekreteri Eczacı Hüseyin Alp Doğan Basın Mensupları Piknikte Bir Araya Geldi

Yozgat Eczacılar Odası Genel Sekreteri Eczacı Hüseyin Alp Doğan, Yozgat ve Sorgun’da görev yapan basın mensuplarıyla piknikte bir araya geldi.

- Yozgat Eczacılar Odası Genel Sekreteri Eczacı Hüseyin Alp Doğan, Yozgat ve Sorgun’da görev yapan basın mensuplarıyla piknikte bir araya geldi.

Yozgat’ın ve Sorgun ortak sorununun göç olduğun belirten Doğan, “Yozgat’ın ve Sorgun’un hatta diğer bütün ilçelerimizin tek ortak sorunu göç. Bölgemiz hızla göç veren bir bölge haline geldi. Bu bölgenin tekrar cazibe haline gelmesi, bu göçlerin önüne geçilmesi için Yozgat ve Sorgun arasına yapılacak olan yatırımlarla gerçekleşebilir. Bunun için gerek Yozgat merkezdeki arkadaşlarımız, gerekse Sorgun’daki arkadaşlarımız aynı görüş içerisinde. Bunun için Yozgat ve Sorgun’un biran önce birleşmesi ve bu aranın dolması için gerekli adımların biran önce atılması gerekiyor. Aksi halde bu göçlerin önüne geçemeyiz” dedi.

Yozgat ve Sorgun arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Yozgat Eczacılar Odası Genel Sekreteri Eczacı Hüseyin Alp Doğan, “Evim ve ailem Yozgat’ta. İş yerim ise Sorgun’da. Bundan dolayı Yozgat ve Sorgun arasında bir köprü vazifesi gördüğüme inanıyorum. Bu noktada MÜSİAD Yozgat Temsilciliği, Başkanı İhsan Şahin Başkanlığında Yozgat’ımız ve Yozgatlı iş adamlarımız için yeni bir süreç başladı. Bu doğrultuda üzerimizdeki ölü toprağını atma zamanı geldi. MÜSİAD ile birlikte hep beraber yeni bir Yozgat için bir ve beraber olmalıyız. Ülkemizin ve Yozgat’ın ekonomik kalkınmasını gerçekleştirip, gelişmiş ülkeler seviyesine yükselmesi yolunda çaba harcamaktır. Bu doğrultuda serbest rekabetçi bir ekonomik ortamın oluşması için faaliyette bulunmamız gerekiyor” diye konuştu.