Yozgat Gençlerbirliği Geleceğe Yatırım Yapıyor

Yozgat Gençlerbirliği Geleceğe Yatırım Yapıyor

Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Gençlerbirliği, altyapıdan yetiştirdiği futbolcularla geleceğe güvenle bakıyor.

- Yozgat Birinci Amatör Küme Futbol Ligi takımlarından Gençlerbirliği, altyapıdan yetiştirdiği futbolcularla geleceğe güvenle bakıyor.

Kırmızı siyahlı ekibin Başkanı Lütfi Kara, 1994 yılında kurulan kulübün U17 ve U19 kategorilerinde bugüne kadar şampiyonluk kupası kazanıp, grup eleme müsabakalarına katıldığını söyledi. Kulüp olarak Yozgat'taki okulları tarayıp, genç yetenekleri takıma kazandırdıklarını, önce altyapı takımlarında daha sonra da A takımda forma verdiklerini belirten Kara, “Altyapı takımlarımız il şampiyonu olduktan sonra grup eleme müsabakalarına katılıyorlar. Orada lig takımları çocukları izleyip, kendi kadrolarına dahil ediyor. Bugüne kadar Fenerbahçe altyapısına Burak Güngör, Kayserispor'a Muammer Erkoç, Konyaspor'a Ahmet Bacanlı Sorgun Belediyespor'a Yasin Karagözlü isimli futbolcularımızı kazandırdık. A takımda da bu altyapıda hazırladığımız futbolcular forma giyiyor. İyi maçlar çıkartıyoruz” dedi.

Yozgat Gençlerbirliği Başkanı Lütfi Kara, kulübün sponsorların verdiği destekle ayakta durduğuna da dikkat çekerek, “Bu sezon da Çeşka Türk Mutfağı destek veriyor. Birinci kümede zirve mücadelesi veriyoruz. Ancak, bu sezon Antrenörümüz Şaban Şahiner gözetimindeki U17 ve U19 kategorilerinde yeni şampiyonluk kupasını kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

YOZGAT GENÇLERBİRLİĞİ GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR

YOZGAT GENÇLERBİRLİĞİ GELECEĞE YATIRIM YAPIYOR