- IMKB

- 54.810
- Dolar

- 1,8465
- Euro

- 2,3105
- Altın

- 623,68
- Ankara : 13 °C
- İstanbul : 16 °C
- İzmir : 13 °C
- Adana : 16 °C
- Antalya : 15 °C
- Diyarbakır : 13 °C
Yunanistan'a kırmızı ışık !

Belçika Başbakan Yardımcısı ve Maliye Bakanı Steven Vanackere, Avro Grubu toplantısının ardından yaptığı açıklamada ''Bu akşam Yunanistan'a yeşil ışık yok. Bakanlar (Yunanistan'ın kemer sıkma önlemlerini) uygulayacağı konusunda güvence istiyor. Bu, hayati önemde. Hala karşılanması gereken çok fazla şart var'' dedi.
Lüksemburg Başbakanı ve Avro Grubu Başkanı Jean-Claude Juncker ise Yunanistan'ın ikinci kurtarma paketi için son kemer sıkma paketini meclisten geçirmesi ve harcamalardan 325 milyon avroluk tasarrufu ortaya koymasını istedi.
''Son günlerde kaydedilen ilerlemeye rağmen masada bugün karar alacak kadar unsur yok'' diyen Juncker, Avro Grubu'nun gelecek hafta yine toplanacağını söyledi.
Juncker, Yunan siyasi liderlerinden, seçimlerin ardından AB-IMF ortak paketini destekleyip uygulayacakları konusunda güvence vermelerini talep etti.
Jean-Claude Juncker, ''Özetle belirtmek gerekirse uygulama olmadan parayı serbest bırakmayız'' dedi.
AB Komisyon'nun ekonomik ve parasal işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Olli Rehn ise ''Yasalar ve diğer eylemler gibi somut adımlarla ikinci paketin işleyeceği konusunda Avrupalı ortaklarını ikna etmek Yunan hükümetinin görevidir'' ifadesini kullandı. (Zaman)
- Bugün
- Dün
- Bu Hafta
- Bu Ay
- İsveç'in adayı muhaliflerle görüşünce...
- Eurovision'da Türkiye üzüldü, sevinen İsveç oldu !
- Bu polis Twitter'ı salladı !
- ATM’ye dokunan yanıyor
- İzmir'de sapık baba dehşeti
- "En düşük maaş 1.757 TL olacak"
- "Uluslararası karalama kampanyası yürütülüyor"
- İsrail'den Türkiye'ye One Minute
- Pasaport alacaklar dikkat
- Gökçek twitterı yine salladı
Yazılım & Teknik Destek: CM Bilişim








Kadınları etkilemenin en kolay yolu
Yağlarınızdan kurtulun...
Yaşlanma etkilerine karşı...














































Bu habere ilk yorum yapan siz olun.