Yurt odasında ölü bulundu !

Yurt odasında ölü bulundu !

Adana'da 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Büşra Nur Uysal yurt odasında ölü bulundu.

Adana'da Çukurova Üniversitesi'nde eğitim gören genç kız, kaldığı yurtta ölü bulundu. 20 yaşındaki Büşra'nın, ölmeden bir gün önce bayılarak hastaneye kaldırıldığı ve tedavisinin ardından taburcu edildiği ortaya çıktı.

Kız yurdunda kalan Çukurova Üniversitesi Anestezi Bölümü öğrencisi Büşra Nur Uysal (20), 22 Mayıs 2015 günü arkadaşlarının yanında bayıldı. Uysal, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavisinden sonra taburcu edilen Uysal, 23 Mayıs 2015 akşamı arkadaşlarıyla buluştuktan sonra saat 23.30'da yurda giriş yaparak 102 no'lu odasına geçti. Bu arada arkadaşı Pakize Özge Gençtürk, 1 gün önce bayılan genç kızı kontrol etmek için odasına girdi. Gençtürk, odaya girdiğinde Uysal'ı yatağında hareketsiz halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kızın hayatını kaybettiğini belirledi.   

1,5 YIL ÖNCE KALP RAHATSIZLIĞI GEÇİRMİŞ

Öte yandan, Büşra Nur Uysal'ın 20 Aralık 2013'te geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle ilaç kullandığı öğrenildi. 22 Mayıs 2015'te ise rahatsızlanması sonucu hastaneye giden genç kıza, "demir eksikliği anemisi" teşhisi konulduğu ve bu hastalığı nedeniyle de ilaç kullandığı belirtildi. 

Üniversiteli genç kızın kalp krizi sonrası mı, yoksa başka bir nedenden dolayı mı hayatını kaybettiği otopsi raporundan sonra ortaya çıkacak. Uysal'ın cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alındı.